• Новинка
Ластични Найлонови Въжета IMPAWFAN Famobest, Съвместими с каишка за часовник Google Pixel 2022, Мека Дишаща Замяна Регулируема Еластична Найлон Контур, Спортен Каишка за Жени и Мъ?

Ластични Найлонови Въжета IMPAWFAN Famobest, Съвместими с каишка за часовник Google Pixel 2022, Мека Дишаща Замяна Регулируема Еластична

BGN 34.38
Налично
Налично

【Дишаща и удобен материал】 Този взаимозаменяеми каишка е съвместима само с Google Pixel Watch 2022 [Не е подходящ и за други модели] и [Не включва часовници Google Pixel Watch], които са изработени от висококачествен найлон, мек, дишащ, лесно и стираемого.Вие ще се чувствате леко и комфортно през целия ден, те са приятни за кожата, силен, дишат, лесно и плътно, без колебание.Работи перфектно през целия ден-тренировки и редовно носенето.Лесно се суши и почистване, идеална превръзка от неопрен за упражнения. 【Здрав конектор и лесна инсталация】 Тя е здрава и лесна за настройка.Избрани трайни конектори с быстроразъемными контакти лесно са подходящи за вашите границите на Google Pixel Watch и надеждно закотвени вашият тракер. 【Добра съвместимост и кацане】 Тези модерни найлонови дъвка с шарките са съвместими с каишка за часовник Google Pixel.Регулируем дизайн на един размер е подходящ за китката от 5.3 инча до 8,7 инча. 【Модерен дизайн и приложимостта на】 Тези сменяеми еластични въжета с модерните модели, плетене и стилни цветове ще допълнят вашият часовник е в зависимост от настроението ви и дрехи почивка.Идеалният подарък за деня на честване, специален ден, ежедневното използване и т. 【180 дни безпроблемно гаранция】 Безусловно възстановяване или повторно изпращане при всякакви проблеми с качеството на ученето през целия приятелско обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси или недоволство нашите еластични тъкани джапанки за часа, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви помогнем за решаване на проблема в рамките на 24 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория