• Новинка
SKNOOY Силни Магнитни Куки, 2 бр. Тежки Магнитни Куки С Гумено Покритие Против Надраскване, Магнитни Куки, Органайзер за Инструменти за Пикап, RV, Гараж, Градина, Инструм?

SKNOOY Силни Магнитни Куки, 2 бр. Тежки Магнитни Куки С Гумено Покритие Против Надраскване, Магнитни Куки, Органайзер за Инструменти

BGN 12.26
Налично
Налично

【Широко използвани магнитни куки】 Тежки магнитни куки за съхранение може да се използва за съхранение и организиране на инструментите в гаража, като стойка за бормашини, държач за чук, склад за градински инструменти и много другиТози удължител с магнити и може да се използва за товарни автомобили, ванове, джипове, лодки за закрепване на тежки инструменти. 【Куки за гараж за съхранение с гумено покритие】 Основата магнит с плетене на една кука е водонепроницаемое гумено покритие, което може да се държат в железни листове.Защита от драскотини и приплъзване. 【Органайзер за удължител】 Регулируема кука и контур се използват за съхранение и организиране на удължител, кабел, градинския маркуч.Това също е добър титуляр за удлинительного маркуч, окабеляването, телени колани.Тези магнитни куките се освобождават ви от неочаквана окабеляване и воден маркуч, създават спретнати пространство. 【Размера на продукта】 Тежки магнитни куки произведени от силните неодимовых магнити и тежка рамка от найлонов плат, защитена от атмосферни влияния. Размер велкро : 10 инча * 2 инча, размер на магнита : 2.6 инча * 0,35 инча.Дебелина на засмукания железен лист трябва да бъде по-0,047 инча.В противен случай магнит се плъзга. 【Покупка без риск】 2 опаковки сверхпрочных магнитните куки.Многофункционален и за многократна употреба, той е добър помощник за вашия дом съхранение и организация на открито.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас и ние ще ви предоставим безплатна политика за обмен или за връщане.

Подробности

Подобни продукти в категория