• Новинка
Силиконовата Смукателна Чаша Kisangel, 1 бр. Силиконов Отделение за чинии за деца, Разделени от Отделения За подаване на храна на Присоске, Детска Посуда, устойчива на п?

Силиконовата Смукателна Чаша Kisangel, 1 бр. Силиконов Отделение за чинии за деца, Разделени от Отделения За подаване на храна на

BGN 3.33
Налично
Налично

СиликонСмукателна табела : Изработени от висококачествени силиконови материали, износостойкая и подходящи за продължителна употреба.Хастар-отделение за бебето : То има прост дизайн, но е много практичен за употреба.Изолирующая с чиния : Голяма издънка с чрез адсорбция за защита на детето от преобръщане чинии.Моющийся и за многократна употреба, удобен за използване. и с ниска, висока цена на изпълнение.Осъществяване на списък 1 х С чиния Характеристики -Размер : прибл.3 х 3,5 см / 6,8 х 6.8 х 1 Силикон в чиниите на децата. - Има проста конструкция, но е много практичен за използване Смукателна с чиния. -Материал : Чиния за вечеря със силиконова изолация - Изработени от висококачествени силиконови материали, износостойкая и подходящи за продължителна употреба детска чиния за вечеря. - и по-евтин, детска чиния за хранене с висока производителност. - Разделителната чиния за вечеря, храната няма да е заедно и да се отрази на вкусовите качества на Разделителната чинии за бебето. - Дугообразный дизайн на вътрешен ъгъл, задълбочаване на радиана, облекчение зачерпывания на детски съдове и прибори.Описание на продукта Изолирующая с чиния Ако търсите детска обеденную чиния стабилно качество на разумна цена, аз ще ви кажа, че нашата дневна чиния ще бъде най-добрия избор.Плоча-отделение за бебето Добър контейнер за бебешка храна.Смукателна плоча Ние използваме силиконов материал, така че да можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от време.Гнезда са предназначени за смесване на миризми.

Подробности

Подобни продукти в категория