• Новинка
Резбонарезни Метчики Hegebeck M16 С Дърворезба 2,5 Стъпки HSS Резьбонарезной Инструмент Резьбовая Капак за Ръчно Оборудване, Специални Обработващи конзола 2 бр.

Резбонарезни Метчики Hegebeck M16 С Дърворезба 2,5 Стъпки HSS Резьбонарезной Инструмент Резьбовая Капак за Ръчно Оборудване, Специални Обработващи

BGN 1.33
Налично
Налично

【РАЗМЕР】-Размер на конец : M16; Стъпка : 2,5; Точност : H2; Стандартна конструкция метрични резби, ясна и аккуратная, осигурява бързото отстраняване на стружки за ефективно подслушване 【МАТЕРИАЛ】-Изработени са от бързорежеща стомана и са подходящи за повечето приложения с общо предназначение, като предлага комбинация от твърдост и ударопрочности за издръжливост. 【ФУНКЦИЯ】-Метчики с директни канали се използват за подслушване през дупки и плитки глухи дупки; Регулируеми напред и назад, въртене с храповиком, компактни и удобни. 【ПРИЛАГАНЕТО на】-идеален за резби в широк спектър от пластични материали, мед и медни сплави, месинг и неметални материали; Метчики се използват като обикновен оборудване или специални технологични конзоли, като резбонарезни машини за обработка, универсални стендовые тренировки и т. 【Забележка】-Преди нарезанием дърворезба проверете дали диаметърът на кръглата дупка; Ако дупката е прекалено малко за резби, метчик ще изтощава още повече, че ще увеличи риска от счупване на метчика.Характеристики на метчика за металообработващи машини Hegebeck : Материал : быстрорежущая стомана (HSS) Размерът на конец : m16 Стъпка : 2,5 Стандарт на резба : Метрична точност : H2 Описание : 1.С помощта на този метчика можете да се изпълняват на резби неръждаема стомана, желязо, алуминий, мед, обикновена стомана и други материали.За повторно рязане и създаване на нови потоци. Метчики с директни канали се използват за подслушване през дупки и окопаване на глухи отвори. Преди нарезанием дърворезба уверете се, дали диаметърът на кръглата дупка.Ако дупката е прекалено малко за резби, метчик ще изтощава още повече, че ще увеличи риска от счупване на метчика. Регулирайте скорост в зависимост от твърдостта на материала.Колкото по-висока твърдост обработения продукт, толкова по-бавна скорост. При почукване трябва да добавите вода или охладителна течност за охлаждане, за да се предотврати прегряване и намаляване на загубите при отводе.

Подробности

Подобни продукти в категория