• Новинка
въжета за часа с гумени ленти 20 мм и 22 мм, Сладки Сменяеми Еластични Въжета за жени с быстросъемной колан, Текстилен ремък за Samsung Galaxy Watch 4 5 Galaxy Pro Active или Active 2 40 мм 44 м?

въжета за часа с гумени ленти 20 мм и 22 мм, Сладки Сменяеми Еластични Въжета за жени с быстросъемной колан, Текстилен ремък за Samsung Galaxy

BGN 1.00
Налично
Налично

Изберете размер ? Размер S е подходящ за китките 5,2 "-6,3" ❤ ? Размер M е подходящ за китките 6,3"-7,5" ❤. Благодарение на непрекъснато актуализиране на каишка, подходящ за китките повечето хора, което значително подобрява комфорта. ? Лесен за носене - най-Новият дизайн гумени ленти за коса, модерни и красиви, позволява да се носят часовници с една ръка.Може да се регулира лесно положението на часовете на ръката си.Ефективно предотвращайте увреждане на нашите часа в специални ситуации. ? Ярки шарки – новата модерна лента с ярки шарки и ярки цветове може да се комбинира с различни стилове облекло.Благодарение на быстроразъемным пружинным стержням външния вид на часа може да се промени за няколко минути. ? Дишащи и удобни – въжета за часа Scrunchies са изработени от памук, полиестер, пере, дишащи, абсорбиращи потта и стегнати. ? Осъществяване в пълен комплект - ✅ Съвместим с всеки часовник (традиционни или умни), в които се използват стандартни извити пръти 20 мм, 22 мм-Перфектният аксесоар за часа Amazfit, Asus, Fossil, Huawei, Мото, Verizon, LG, Samsung и др ✅ Идва с 2 видове съединители, включително извити пръти с диаметър 20 мм и 22 мм Изберете размер ? Размер S е подходящ за китките 5,2 "-6,3" ❤. ? Размер M е подходящ за китките 6,3"-7,5" ❤. Благодарение на непрекъснато актуализиране на каишка, подходящ за китките повечето хора, което значително подобрява комфорта. ? Лесен за носене - най-Новият дизайн гумени ленти за коса, модерни и красиви, позволява да се носят часовници с една ръка.Може да се регулира лесно положението на часовете на ръката си.Ефективно предотвращайте увреждане на нашите часа в специални ситуации. ? Ярки шарки – новата модерна лента с ярки шарки и ярки цветове може да се комбинира с различни стилове облекло.Благодарение на быстроразъемным пружинным стержням външния вид на часа може да се промени за няколко минути. ? Дишащи и удобни – въжета за часа Scrunchies са изработени от памук, полиестер, пере, дишащи, абсорбиращи потта и стегнати.

Подробности

Подобни продукти в категория