• Новинка
10 бр. Заключване USB порт с 1 ключовете, Блокиране на USB-порта/Защита от прах, USB-Прахоустойчив, Шапка, Защита на съединители за съединители, Съвместим с компютър, телев?

10 бр. Заключване USB порт с 1 ключовете, Блокиране на USB-порта/Защита от прах, USB-Прахоустойчив, Шапка, Защита на съединители

BGN 3.46
Налично
Налично

【Характеристики】 : Подвижна защитна капачка на USB не може да бъде отстранен без нашето специално разработен ключ, който не само защитава сигурността на данните, но и позволява повторно използване на USB чрез разглобяване, намаляване на загуби, причинени от прекъсване на използване на USB 【 Висококачествени материали】 : Тези мъничета за защита на пристанища срещу прах, изработени от висококачествена пластмаса.Те са трайни и са идеални за защита на пристанищата от прах, течност и окислителни ръжда, запазват пристанища чисти и продължително. 【Температурна устойчивост】 : Полипропилен притежава по-висока устойчивост на топлина и няма да бъде лесно размягчаться.В сравнение с мек силикон, той има определени предимства.Това е добър избор за высокотемпературного автомобилния USB през лятото и друг высокотемпературного на работното оборудване. 【Отлична защита】 : Защита на пристанища на вашия лаптоп или друго устройство от власинките, прах и мръсотия, с помощта на противопылевых заглушек, които наистина остават на място. 【Удължи живота на вашите устройства】 : Защитете всички ваши устройства с помощта на USB-пылезащитного щепсела, затваряне USB портове.Включително вашия лаптоп, Mac Book, смартфон Samsung, таблет, КОМПЮТЪР и много други.Избягвайте попадане на течност, прах и мръсотия, които могат да доведат до късо съединение.Технически характеристики на: 1. Име на продукта : Прахозащитен калъфи за USB-портове (подвижни) 2. Подходящ щекер : подходяща за всички устройства, с USB2.0 (настолни компютри, лаптопи, принтери и индустриално оборудване за управление и т. Цвят : прозрачен 4. Материал : пластмаса (полипропилен PP) 5. Размер : 13 мм * 10 мм * 6 mm.

Подробности

Подобни продукти в категория