• Новинка
Hemoton 4 бр. Предпазна подложка За детска маса От седалките под формата на Направи си сам, Безопасни Брони за домашни Любимци, Котки Кът, Защита От Сблъсък, Нокът, Мульт?

Hemoton 4 бр. Предпазна подложка За детска маса От седалките под формата на Направи си сам, Безопасни Брони за домашни Любимци, Котки Кът,

BGN 0.33
Налично
Налично

Защитна броня ЗА ДЕТСКИ МЕБЕЛИ - ъглови възглавници - Подходяща за монтаж върху маси, парапети непълно или твърда повърхност, ъглите и ръбовете на вашия дом, училище, детска градина, предучилищна възраст, болница, работна зона, офис и т, ЗАЩИТНИ ЪГЛОВИ брони за ЖУРНАЛЬНОГО маса ще защити вашето бебе от случайни удари и тежки наранявания, когато той се учи да ходи.ЪГЛОВО ОГРАДИ БРОНЯ - Удобен и бърз монтаж без пробиване или на каквито и необходимите инструменти.ЗАЩИТА ОТ СБЛЪСЪК - подходящ за ъгли или на повърхността на вашите мебели, стени, тоалетна, битова техника и т. ЗАЩИТА за КРАИЩА на ДЕЦАТА - трябва да се оттегли покритие, след това се придържаме към ъглите на масата и се забожда в продължение на една минута.Защитна броня ЗА ДЕТСКИ МЕБЕЛИ - ъглови възглавници - Подходяща за монтаж върху маси, парапети непълно или твърда повърхност, ъглите и ръбовете на вашия дом, училище, детска градина, предучилищна възраст, болница, работна зона, офис и т., ЗАЩИТНИ ЪГЛОВИ брони за ЖУРНАЛЬНОГО маса ще защити вашето бебе от случайни удари и тежки наранявания, когато той се учи да ходи.ЪГЛОВО ОГРАДИ БРОНЯ - Удобен и бърз монтаж без пробиване или на каквито и необходимите инструменти.ЗАЩИТА ОТ СБЛЪСЪК - подходящ за ъгли или на повърхността на вашите мебели, стени, тоалетна, битова техника и т. ЗАЩИТА за КРАИЩА на ДЕЦАТА - трябва да се оттегли покритие, след това се придържаме към ъглите на масата и се забожда в продължение на една минута.Пратката включва 4 x защитни ъгли Характеристики-Подходящ за нанасяне на маси, парапети маси или твърда повърхност, ъглите и ръбовете на вашия дом, училище, детска градина, предучилищна възраст, болница, работна зона, офис и т. - Материал : пластмаса - вашите деца или пенсионери ще твърди повърхности от ъгли и ръбове. - много удобен за използване и трябва да бъде добър ъглов защитник на писмено маса, нощни шкафчета, легла, мебели и др.

Подробности

Подобни продукти в категория