• Новинка
Сгъваема Площадка за домашни любимци kathson, Подвижна Дръжка за Кучета с капак, Водоустойчива Клетка за Малки Домашни животни, Палатка с Горния капак, Защита от Бягст?

Сгъваема Площадка за домашни любимци kathson, Подвижна Дръжка за Кучета с капак, Водоустойчива Клетка за Малки Домашни животни, Палатка

BGN 14.73
Налично
Налично

【ПРОСТОРЕН И УДОБЕН】 Нашия кошарката за зайци с калъф има размери 28*28*16 инча, просторен салон, позволява на много домашни любимци да играят заедно, което я прави идеална за пътуване, къмпинг и лесно придвижванеНие също така предлагаме ви чанта, в която може да се съхранява.Когато не се използва, също така може да се сгъва апартамент за удобство за носене и съхранение. 【Висококачествени материали】 Нашата водоустойчив палатка-клетка за малки домашни животни, е направена от оксфорд 600 D, стълбове от фибростъкло и устойчив на надраскване окото, затова не е нужно да се притеснявате за това, че вашият домашен любимец нея ще избухне.Оксфорд и здрав и водоустойчив, защитени шевове и повишен ъгъл за осигуряване на безопасността на вашия домашен любимец. 【ДИЗАЙН, УДОБЕН за ДОМАШНИ любимци】 Нашата преносим палатка-кошарката за зайци има две врати, които се затварят, което позволява на домашния любимец да се влиза и излиза, както устойчиво на надраскване мрежа осигурява вентилация в цялата палатка.Просторно панорамно прозорец на покрива, позволява ви да гледате на вашия домашен любимец.Има и чанта за багаж, в която можете да сложите еднократен тампон за изследване на урината на вашия домашен любимец. 【ШИРОКОТО ИЗПОЛЗВАНЕ на】 Идеална палатка за домашни любимци, за зайци, котки, кучета и други дребни животни.Можете да го инсталирате на вашата морава, в градината или в всяка стая на вашия дом.Той също може да се използва като място за почивка на бременните домашни любимци. 【ВЪПРОСИ, които изискват ВНИМАНИЕ】 Нашата палатка-клетка за зайче, ограждающую тренировъчния двор, може да се пере, но ние не препоръчваме да се пере в пералната машина или в гореща вода.Моля, оставете да изсъхне на въздух след пране в студена вода, тъй като сушилня може да доведе до деформация.Мярка на вашия любимец, преди да купите. 【ПРОСТОРЕН И УДОБЕН】 Нашия кошарката за зайци с калъф има размери 28*28*16 инча, просторен салон, позволява на много домашни любимци да играят заедно, което я прави идеална за пътуване, къмпинг и лесно придвижване.Ние също така предлагаме ви чанта, в която може да се съхранява.Когато не се използва, също така може да се сгъва апартамент за удобство за носене и съхранение. 【Висококачествени материали】 Нашата водоустойчив палатка-клетка за малки домашни животни, е направена от оксфорд 600 D, стълбове от фибростъкло и устойчив на надраскване окото, затова не е нужно да се притеснявате за това, че вашият домашен любимец нея ще избухне.

Подробности

Подобни продукти в категория