• Новинка
Калъфи за Samsung Galaxy S23 5G Калъф с защитно фолио за екрана [Падането на военния клас] Сверхпрочный Силикон Здрав устойчив на удари Защитен калъф за Samsung Galaxy S23 5G Калъф за ?

Калъфи за Samsung Galaxy S23 5G Калъф с защитно фолио за екрана [Падането на военния клас] Сверхпрочный Силикон Здрав устойчив

BGN 1.67
Налично
Налично

【Моля, потвърдете преди закупуване! 】 Този калъф е специално разработен за Samsung S23 5 GСъщо така се предлага със защитно фолио за екрана. (Не за Samsung S23 Plus и S23 Ultra). 【Точен силует】 е Подходящ за Samsung Galaxy S23 5 G брониран калъф Всички бутони и интерфейс Гуманизированный дизайн, подходящ за Samsung S23 5 G военен небьющийся калъф, избягвайте честата разглобяване.Силиконов калъф Galaxy S23 5 G има идеални точни деколтета, за говорител, камера и отвора за зареждане.Лесно можете да получите достъп до всички функции и бутоните за управление на Samsung Galaxy S23 5 G. 【Защита на военно-клас】 В корпуса на Galaxy S23 5 G се използва уникален материал edge TPU в комбинация с вграден КОМПЮТЪР за защита на вашия телефон от падане, удари и надраскване.Защита на военно-клас с технологията на въздушната възглавница осигурява цялостна защита на вашето оборудване в един елегантен дизайн. 【Мултифункционална поставка】 Метална поставка може да се върти на 360 ° хоризонтално, което е удобно за гледане на видео и филми без помощта на ръцете, удобно и стабилно.Освен това, вграден метален магнитен лист притежава стабилна, чрез адсорбция и може да бъде директно прикрепен към протоколи устройствения креплению. 【Специална услуга】 В този джоба за телефон, ще се проведе акция "Happy подаръчен комплект", ние на случаен принцип ще изберем клиенти, които купуват малка сума пари, да дарят малък подарък.Ако имате някакви въпроси или недоволство, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Ние ще се радваме решаване на проблема в рамките на 12 часа. 【Моля, потвърдете преди закупуване! 】 Този калъф е специално разработен за Samsung S23 5 G.Също така се предлага със защитно фолио за екрана. (Не за Samsung S23 Plus и S23 Ultra). 【Точен силует】 е Подходящ за Samsung Galaxy S23 5 G брониран калъф Всички бутони и интерфейс Гуманизированный дизайн, подходящ за Samsung S23 5 G военен небьющийся калъф, избягвайте честата разглобяване.

Подробности

Подобни продукти в категория