• Новинка
FarBoat 5 бр. Метални Дръжки за шкафа с Розова Глава, Европейският Лакиран Издълбани Стил, Прибиращи Дръжки за Чекмеджета, Скрин, Тоалетка, Мебелни аксесоари (Бял със ср?

FarBoat 5 бр. Метални Дръжки за шкафа с Розова Глава, Европейският Лакиран Издълбани Стил, Прибиращи Дръжки за Чекмеджета, Скрин, Тоалетка,

BGN 1.33
Налично
Налично

[Пакетът включва в себе си] на 5 броя x Дръжка на шкафа с розова глава, бяло сребро край [Приложения] Разработен във формата на 3d рози, много елегантен и красив за украса на вашите чекмеджета, шкафа, гардероба-купе или на кухненски мебели. [Неща] е Изработен от плътен леене дизайн от с сплав, без заваряване, лесно се чупи; Повърхност с елегантна бяла лачена покритие със сребрист ръб. [Инсталиране] Идват с болтове M4 * 24 мм/0,94 инча, подходящи за панели с дебелина по-малко от 20 mm/0,78 инча; Ако дебелина на вратите на гардероба ви надвишава размера на приложените болтове, моля, подгответе болтове M4 по-голям размер. [Екип за обслужване на дългите ножове] Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля не се колебайте да ни информира за положението си, и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне, обикновено на съобщение ще бъде отговорено в рамките на 48 часа. [Пакетът включва в себе си] на 5 броя x Дръжка на шкафа с розова глава, бяло сребро край. [Приложения] Разработен във формата на 3d рози, много елегантен и красив за украса на вашите чекмеджета, шкафа, гардероба-купе или на кухненски мебели. [Неща] е Изработен от плътен леене дизайн от с сплав, без заваряване, лесно се чупи; Повърхност с елегантна бяла лачена покритие със сребрист ръб. [Инсталиране] Идват с болтове M4 * 24 мм/0,94 инча, подходящи за панели с дебелина по-малко от 20 mm/0,78 инча; Ако дебелина на вратите на гардероба ви надвишава размера на приложените болтове, моля, подгответе болтове M4 по-голям размер. [Екип за обслужване на дългите ножове] Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля не се колебайте да ни информира за положението си, и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне, обикновено на съобщение ще бъде отговорено в рамките на 48 часа.Параметри Цвят : бял със сребрист кант Материал : цинк сплав Повърхност : лакированное покритие Диаметър 31 мм /1,20 "Височина : 22 мм /0,86" Размерът на отвора за болта : M4 Размера на прикачения болта : M4 x 24 мм/0,94" (L) моля, Обърнете внимание : Ако се нуждаете от инсталиране на по-дебела панел, моля, подгответе по-дълъг болт М4.

Подробности

Подобни продукти в категория