• Новинка
Toyvian Кошче за отпадъци Пластмасови Дървена кофа за Боклук с Зажимным пръстен за Малката Кошница За Боклук Правоъгълен Контейнер за Боклук за Домашния офис - 11.99X9.43X9.

Toyvian Кошче за отпадъци Пластмасови Дървена кофа за Боклук с Зажимным пръстен за Малката Кошница За Боклук Правоъгълен Контейнер

BGN 0.33
Налично
Налично

? 【Ретро дизайн】 Това битови кофа за боклук, изработени от висококачествена пластмаса, с опростен дизайн, повърхността под едно дърво, едно просто и елегантно ? 【Дизайн без капачка】 Този котешката има дизайн затягане на пръстена отстрани, което позволява определяне на торба за боклук в кутия за боклук, а отвореният дизайн винаги знае, когато котешката опорожнен. ? 【Изискана декорация】 За разлика от обикновените малки кошчета за боклук, това е кофата за боклук изразява своята индивидуалност чрез стилни цветове и уникален завършек, и призова за подобряване на усещането за мода на вашия домашен декор. ? 【Широко приложение】 Това компактно кофата за боклук, идеален за офис, спалня, баня, кабинет и всяка друга стая, която е необходимо да се украсяват. ? 【 】 Домакински кофи за боклук - избършете с влажна кърпа на дъното на округлое, вътре няма пукнатини за боклук. ? 【Ретро дизайн】 Това битови кофа за боклук, изработени от висококачествена пластмаса, с опростен дизайн, повърхността под едно дърво, едно просто и елегантно. ? 【Дизайн без капачка】 Този котешката има дизайн затягане на пръстена отстрани, което позволява определяне на торба за боклук в кутия за боклук, а отвореният дизайн винаги знае, когато котешката опорожнен. ? 【Изискана декорация】 За разлика от обикновените малки кошчета за боклук, това е кофата за боклук изразява своята индивидуалност чрез стилни цветове и уникален завършек, и призова за подобряване на усещането за мода на вашия домашен декор. ? 【Широко приложение】 Това компактно кофата за боклук, идеален за офис, спалня, баня, кабинет и всяка друга стая, която е необходимо да се украсяват. ? 【 】 Домакински кофи за боклук - избършете с влажна кърпа на дъното на округлое, вътре няма пукнатини за боклук.Описание-Цвят - кафяв.-Материал - пластмаса.-Размер - около 30,50 X24,00 X24,00 см / 11,99 X9,43 X9,43 инча.? 【Ретро дизайн】 Това битови кофа за боклук, изработени от висококачествена пластмаса, с опростен дизайн, повърхността под едно дърво, едно просто и елегантно.

Подробности

Подобни продукти в категория