• Новинка
ЛУКСОЗЕН Сватбен Декор в селски стил, Джутовая Кошница, Кошница за момичета-Цветочниц, Кошница от Зебло, Сватбени кошници, Кошници за Шаферките, Сватбена Кошница с ?

ЛУКСОЗЕН Сватбен Декор в селски стил, Джутовая Кошница, Кошница за момичета-Цветочниц, Кошница от Зебло, Сватбени кошници, Кошници

BGN 3.33
Налично
Налично

Дъска от перли, PVC и чулКОШНИЦА ЗА ЦВЕТОЧНИЦ НА СВАТБА - Кошница за цветочниц за вашата сватба могат да бъдат за съхранение на цветя, бонбони, подаръци и други новости.Кошница от чул е много подходящ и като кошница за момичета-цветочниц на сватби, цветя за момичетата-цветочниц украса на вашата сватба, малки кошници в селски стил за сватбен декор ще бъде незаменими декорация на вашата сватба.Чул за кошница с цветя за момичетата - - Подарък кутия : Красива цвете кошница може да се използва като подарък кутия за съхранение на подаръци, вашите приятели ще бъдат много доволни да получите такава хубава карта за подарък кутия.ЦВЕТЕ КОШНИЦА от зебло за СВАТБИ - - [Неща], Бяла цвете кошница за момичета реколта в селски стил, изработени от груб конопен плат, PVC, полиестер и дърво, тежкотоварни, дълъг живот на употреба.Сватбена РОЗА - ретро цвете от перлената лента е изработена от надежден атласного материал, който е устойчив на износване, има малко тегло и не се напуква.КОШНИЦА за БАГАЖ от чул-Количка за момичета, предназначени за сватбена церемония.Освен това, в кошница с цветя и се намират бонбони, малки подаръци и картички с конфети.Пратката включва 1 * Реколта кошница за цветя от груб конопен плат, украсена с перлената лента, за сватбената церемония Характеристики - Височина с дръжка : прибл. Кошница за цветя за сватба. - Материал : Мек полиестер, бяла дъска с PVC, кошници от ратан за цветочниц с перли и чул. - Размерът на дъното : прибл. подарък кошница от зебло 9 см. - Размер на кошницата : прибл. 13 кошница от ракита. - Цвят : кафяв, бял малък. - Височина без дръжка : около 11 см / 4 Сватбени кошници за момичета. - Идеален за сватбени кошници с цветя. - Количка за момичета цвете с декорация от перли и панделка, кошница за момичета цвете.Описание на продукта Сватбени кошници за цветя Продуктът представлява нежна и красива цветна кошница, украсена с перли и панделки, които са основно изработени от здрав полиестер, PVC-картон, перли и чул.

Подробности

Подобни продукти в категория