• Новинка
Безжични Bluetooth Слушалки с костна проводимост, Слушалки с отворен ухо, Режийни Слушалки, Увит около ушния куката, Слушалки с костна проводимост, с заушниками, Слушал?

Безжични Bluetooth Слушалки с костна проводимост, Слушалки с отворен ухо, Режийни Слушалки, Увит около ушния куката, Слушалки

BGN 31.36
Налично
Налично

《Технология на костна проводимост с отворен дизайн, ушите》 Bluetooth Слушалки с костна проводимост, които не са включени в ухото, осигуряват отличен звук чрез скулитеЗа разлика от въздушната слушалки, безжични слушалки за джогинг не обременяют вас носенето.Това може да предотврати появата на някои опасни ситуации, тъй като можете да чувате околните звуци, когато го използвате за слушане на музика. 《 Лека и стабилна засаждане》 Нашите спортни слушалки се претегля около 0,25 унции, произведени от висококачествен мек силиконов материал, позволяват да се отпуснете при работа, дизайн с отворен ухо помага за постигане на истинската безболезненности и безопасност, тъй като слушалките не трябва да поставите в ушния канал.Благодарение на эргономичному объемному звука и обтекаемому опускающемуся дизайн на спортни bluetooth-слушалки може да не се снима с ушите по време на джогинг, танци или носенето на очила. 《 10 часа възпроизвеждане и превъзходно качество на звука》Слушалки с костна проводимост, заряжающиеся от USB и включително батерия с капацитет 200 mah, насладете се на 10 часове непрекъсната музика или подкасти, това може значително да намали естествената изтичане на звука и да ви предложим отлично качество на звука.Вграден микрофон осигурява по-ясен телефонно обаждане. 《Сверхнизкая забавяне и ясен разговор》 : Безжични слушалки са оборудвани с чип, Bluetooth 5.3 за по-стабилна връзка, на по-висока скорост на трансфер и по-силен сигнал. 2 микрофона с технология за намаляване на шума на околната среда работят заедно, проследяване на звуците около вас, и веднага се генерират обратния сигнал за намаляване на фоновия шум, като ви позволява да чувате кристално чисти разговори, като че ли се общува лице в лице с други хора.Високоговорител по време на спорт по всяко време и на всяко място. 《 Автоматично сдвояване и интелигентно сензорно управление》 : слушалки с отворени уши се използва превключвател на хол.След първото свързване на тези безжични слушалки абонират до вашето устройство, като само тук ще откриете калъф за таксуване, което по-бързо и по-удобно.По време на употреба може да се докосне до всеки наушнику за управление на вашия телефон, например превключване на музика, възможност за регулиране на силата на звука, телефонни разговори, гласови помощник и т. Слушалки с отворена костна проводимост Bluetooth 5.3 създадени за спорт - по-удобен за слушане на музика!Характеристики : 1.

Подробности

Подобни продукти в категория