• Новинка
Шлайфане диск CKLICS 2 елемента Диамантени Шлифовъчни кръгове, 125 мм Бетон Гранит Мрамор Шлифовъчни дискове, Утолщающие сегменти (Размер: черен)

Шлайфане диск CKLICS 2 елемента Диамантени Шлифовъчни кръгове, 125 мм Бетон Гранит Мрамор Шлифовъчни дискове, Утолщающие сегменти

BGN 1.67
Налично
Налично

[Ръководство за употреба] Оборудване трябва да бъде снабдено с предпазен затворКогато шлайфане устройство не се използва, дръж го далеч от мокри места, за да предотвратите появата на ръжда. [разрез] Разрезът се прави по такъв начин, че да разрез е равномерен.Това осигурява много по-гладко парче с много по-малка вероятност за разцепване на повърхността. [Тип] Трайни, леки и надеждни шлифовъчни дискове. [dimension] Моля се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. [цвят] От разликата монитори и различните условия при снимане на цвят може да се различават малко. [Ръководство за употреба] Оборудване трябва да бъде снабдено с предпазен затвор.Когато шлайфане устройство не се използва, дръж го далеч от мокри места, за да предотвратите появата на ръжда. [разрез] Разрезът се прави по такъв начин, че да разрез е равномерен.Това осигурява много по-гладко парче с много по-малка вероятност за разцепване на повърхността. [Тип] Трайни, леки и надеждни шлифовъчни дискове. [dimension] Моля се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. [цвят] От разликата монитори и различните условия при снимане на цвят може да се различават малко. 2 елемента Диамантени Шлифовъчни кръгове, 125 мм Бетон Гранит Мрамор шлайфане та Утолщают сегменти.

Подробности

Подобни продукти в категория