• Новинка
HOMEYA Комплект за Покриване на Морско Свинче, Тунел За Домашни Любимци + Легло за Морски Свинчета, Ъглов Тунел, Клетки, Аксесоари за Хамстери, Плъхове, Захарен Планер, ?

HOMEYA Комплект за Покриване на Морско Свинче, Тунел За Домашни Любимци + Легло за Морски Свинчета, Ъглов Тунел, Клетки, Аксесоари

BGN 15.24
Налично
Налично

【Универсален-Хамак и тунела гнездо】 Това гнездо на туннельной форма и приятен аксесоар за клеткитеКогато сте виси в клетката, това ще хамак за плъхове, в който можете да играете.Когато той се окаже на земята, това ще бъде носилка за морски свинчета.Окачен тунел и убежище отговарят на техните естествени инстинкти бягат и се крият. 【По-голям размер-подходящ за повечето домашни любимци】 Хамак за морски свинчета за клетките е с дължина около 19,7 инча и височина 7,9 инча.Подходящ за хамстер, Порове, Плъхове, На Планер, Катерица, Таралеж, Заек или домашни любимци с подобни размери.Няколко по-малки домашни любимци могат да играят заедно на много голямо пространство.Моля, запознайте се с размера, преди да купите. 【Мек Материал и 2 Големи Входа】Малък хамак за домашни любимци, произведени от висококачествен руно, устойчиви на захватам и не е лесно да се изтрият.Никаква вреда за кожата.Утолщенное двухслойное дупка, обернутое по краищата, за да домашно животно е по-лесно да се влиза и излиза.Предлага сигурна и комфортна тръбата за игри, сън или почивка малки домашни любимци.ТРОЙНА ХАМАК за МАЛКИ ЖИВОТНИ - два варианта за домашни любимци, или може да се настанят на най-горния ред, или плътно се установява в долния.Можете да го закачите като в хамак, или просто да сложите вътре в клетките, която може да служи мешочком за кърпичка. 【3 Издръжливи на куката -спестяване на пространство】 е Снабден с 3 здрави куки във формата на тиква, износостойкими и трайни.Лесно и бързо се прикрепя към вътрешната част на клетката. Малки животни могат значително разширяване на тесни пространства клетки с помощта на този хамак за порове, чрез добавяне на много площадка за ежедневните дейности и забавления. 【Универсален-Хамак и тунела гнездо】 Това гнездо на туннельной форма и приятен аксесоар за клетките.Когато сте виси в клетката, това ще хамак за плъхове, в който можете да играете.Когато той се окаже на земята, това ще бъде носилка за морски свинчета.

Подробности

Подобни продукти в категория