• Новинка
Калъф STEEZRD с каишка, Съвместима с джапанки Apple Watch Ultra 49 мм, Здрав Спортен устойчив на удари от TPU, Водоустойчиви, Устойчиви на надраскване Защитни каишка с Броня за Мъ?

Калъф STEEZRD с каишка, Съвместима с джапанки Apple Watch Ultra 49 мм, Здрав Спортен устойчив на удари от TPU, Водоустойчиви,

BGN 7.19
Налично
Налично

[Съвместими модели] : Здрава каишка STEEZRD с защитен калъф е съвместим с Apple Watch Ultra 49mmВодоустойчив, удароустойчив, устойчив на надраскване калъф-броня с каишка, размер на Apple Watch Ultra 49 мм е подходящ за китката 6,5 "-9,25" (165 мм-235 мм). [Цялостна защита] : Каишка е изработена от трайно TPU, която е мека, дишаща и приятен за кожата.Здрава каишка one piece case band идеален за тренировки на открито, бизнес срещи и всякакви други събития на открито.Освобождаване рамка защитава екрана от повреди. [Плавна работа] : Задайте каишка STEEZRD и калъф, до всички функции, бутони и чувствителни елементи на Apple Watch Ultra 49mm могат лесно да получат достъп и да ги управлявате, няма нужда да стреля броня своята практика при зареждане, безплатно зареждане без смущения. [Лесна инсталация] : Каишка с калъф е лесен за инсталиране или е оттеглено, и му е трудно отвалить.Просто да поставите Apple Watch Ultra 49 мм корпус.Детайли каишка за ръка, фино обработени, което го прави по-удобен и здрав в чорап. [Приятелско обслужване на клиенти] : 12 месеца гаранция от датата на покупката, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние винаги очакваме вашата информация, и не даваме никаква причина за връщане или замяна.

Подробности

Подобни продукти в категория