• Новинка
Серум VEGREEN за почистване на кожата с чайным дърво на 50 мл 1,69 течни унции. Екстракт от чаено дърво 70,1%, за Успокояване на проблемна кожа, Хидратация, при Акне, Чувствит?

Серум VEGREEN за почистване на кожата с чайным дърво на 50 мл 1,69 течни унции. Екстракт от чаено дърво 70,1%, за Успокояване на

BGN 2.33
Налично
Налично

Екстракт от чаено дърво притежава антисептични и противовъзпалителни свойстваВ продължение На хилядолетия на австралия, аборигените са използвали чаено дърво, като на фитотерапията и антисептично средство. По време на Втората световна война чаено дърво се използва като аптечек първа помощ за лечение на рани в австралийската армия.Този серум съдържа 70,1% екстракт от Melaleuca Alternifolia (чаено дърво), който успокоява чувствителната кожа и помага в грижата за проблемна.Този серум е подходящ за всички типове кожа.Текстура очищающей серум "Чаено дърво" лека водниста и се абсорбира бързо в кожата, оставяйки върху нея тлъсто блясък.След употребата на тоник сутрин и вечер 1-2 пъти телена бъркалка, за да нанесете го върху лицето и леко потупване.Работи най-добре когато се използва с почистващ кожата гелевым крем "Чаено дърво". Вегетариански продукт и без насилие.Съдържа 70,1% екстракт от дърво този, който успокоява чувствителната кожа и помага в грижата за проблемна.

Подробности

Подобни продукти в категория