• Новинка
DVTEL Стенен монтаж Автоматичен Опаковка сапун за Домашна Баня Безконтактен кутия за дезинфектант за ръце е Подходящ за баня (Цвят: бял с корпус)

DVTEL Стенен монтаж Автоматичен Опаковка сапун за Домашна Баня Безконтактен кутия за дезинфектант за ръце е Подходящ за баня (Цвят:

BGN 2.67
Налично
Налично

△ Инфрачервен сензор : Вграден чувствителен, интелигентен инфрачервен сензор, който е чувствителенПросто поставете ръката си под сензора, за да включите опаковка от сапун.Можете да контролирате количеството на сапуни ръчно.Когато ръката напуска сензор, прием на сапун се прекратява.Можете да ефективно да се избегне кръстосано заразяване, без да докосвате дозатору сапун. △ Голям вътрешен капацитет за съхранение : резервоарът е тази автоматични и спорта сапун е 500 мл, а на течности - около 1 мл на един път.Дизайн голям капацитет позволява да се избегнат проблеми, свързани с честата подмяна на течност. △ Материал ABS : безконтактен опаковка сапун, този вид опаковка сапун без ръце, произведени от здрава ABS пластмаса, повърхността е гладка и блестяща, да не деформират, не избледняват, притежава характеристиките на устойчивост, запазване на здравето до вас. △ Видим прозорец : ви позволява да научите повече за използването на течности по всяко време, дори ако добавите течност, никакви трудности няма да се случи. △ Източник на захранване от батерията : може да настроите 4 батерии тип АА, което е удобно и бързо за използване и не е ограничено място на провеждане. △ Инфрачервен сензор : Вграден чувствителен, интелигентен инфрачервен сензор, който е чувствителен.Просто поставете ръката си под сензора, за да включите опаковка от сапун.Можете да контролирате количеството на сапуни ръчно.Когато ръката напуска сензор, прием на сапун се прекратява.Можете да ефективно да се избегне кръстосано заразяване, без да докосвате дозатору сапун. △ Голям вътрешен капацитет за съхранение : резервоарът е тази автоматични и спорта сапун е 500 мл, а на течности - около 1 мл на един път.Дизайн голям капацитет позволява да се избегнат проблеми, свързани с честата подмяна на течност. △ Материал ABS : безконтактен опаковка сапун, този вид опаковка сапун без ръце, произведени от здрава ABS пластмаса, повърхността е гладка и блестяща, да не деформират, не избледняват, притежава характеристиките на устойчивост, запазване на здравето до вас. △ Видим прозорец : ви позволява да научите повече за използването на течности по всяко време, дори ако добавите течност, никакви трудности няма да се случи.

Подробности

Подобни продукти в категория