• Новинка
Стойка за телефон PenuSpt За Душа, Въртящ се На 360 °, Водоустойчив Калъф За телефон За Душата, Противотуманная Высокочувствительная на Кутията, Отвор за високоговорите?

Стойка за телефон PenuSpt За Душа, Въртящ се На 360 °, Водоустойчив Калъф За телефон За Душата, Противотуманная Высокочувствительная на

BGN 7.04
Налично
Налично

【Водоустойчив обновен】 Фланец дизайн на корпуса осигурява висока степен на защита на цялото тяло на 360 °100% водоустойчив, противотуманный, високо-чувствителен сензорен екран. 【Оригиналното качество на звука】 кажете сбогом на мътна качество на звука, предизвикани от резонанс на корпуса.Звуково дупка е оборудвано с дишаща мембрана клас на защита IP67 за осигуряване на високо качество на звука. 【Вертикални и хоризонтални стенен монтаж 】 Можете да се сменят притежателя на телефона, между портрет или альбомным режим на стената или да го инсталирате на кухнята, в пале за вана, басейна и т., за да гледате видео, да играете тик-Ток и слушане на музика. 【Лесна инсталация】 : Проста и здрава, залепваща конструкция не вреди на стена или стъкло.На задния панел се свързва с корпуса на телефона с помощта на лесен за инсталиране бутон. 【Подкрепа 4-7"смартфони】: Благодарение на дизайн, голямо пространство за съхранение на притежателя, може да побере телефони с различни размери.Samsung, Huawei, Xiaomi, one Plus и т. Максимум капацитет е 7 инча.Дебелината на телефона, включително и аксесоарите, трябва да бъде в рамките 0,47 инча. 【Водоустойчив обновен】 Фланец дизайн на корпуса осигурява висока степен на защита на цялото тяло на 360 °.100% водоустойчив, противотуманный, високо-чувствителен сензорен екран. 【Оригиналното качество на звука】 кажете сбогом на мътна качество на звука, предизвикани от резонанс на корпуса.Звуково дупка е оборудвано с дишаща мембрана клас на защита IP67 за осигуряване на високо качество на звука. 【Вертикални и хоризонтални стенен монтаж 】 Можете да се сменят притежателя на телефона, между портрет или альбомным режим на стената или да го инсталирате на кухнята, в пале за вана, басейна и т., за да гледате видео, да играете тик-Ток и слушане на музика. 【Лесна инсталация】 : Проста и здрава, залепваща конструкция не вреди на стена или стъкло.На задния панел се свързва с корпуса на телефона с помощта на лесен за инсталиране бутон.

Подробности

Подобни продукти в категория