• Новинка
Акумулаторни Батерии MORBEX 3,7 В, Батерия 9900 ма, Литиеви Литиево-Йонни Батерии с голям Капацитет, Горната част на Батерията с бутони, Батерии за Фенерче, Налобных фенер?

Акумулаторни Батерии MORBEX 3,7 В, Батерия 9900 ма, Литиеви Литиево-Йонни Батерии с голям Капацитет, Горната част на Батерията

BGN 2.33
Налично
Налично

【Висококачествени материали】 Тези акумулаторни батерии са изработени от здрави материали и са с много добро качествоМалък размер и леко тегло, по-голям капацитет, е много преносим.Той може да ви даде необходимия източник на енергия за зареждане на или е по-добре да ви помогне при извънредни ситуации, като например пътуване, аварийна ситуация. 【Широко приложение】 акумулаторна батерия от 3.7 На идеален за фенерче, налобного лампа, вентилатора, цифрови фотоапарати, детски играчки, радио, динамика, оборудване за наблюдение, мобилен DVD и други преносими устройства с батерии 3,7 V. 【Акумулаторна батерия 】 литиево-йонна акумулаторна батерия с капацитет от 9900 mah 3,7 V. Тези акумулаторни батерии се доставят без типичните ефекти на оловно-киселинната памет.Постоянно зареждайте и разряжайте тези батерии без забележимо намаляване на срока им на служба.Сверхнизкий саморазряд, издръжлив на употреба и съхранение. 【Сигурна защита】 Вградена схема за сигурността на нашите акумулаторни блока предпазва батериите от прекомерно освобождаване от отговорност / презареждането, късо съединение и претоварване по протичането на ток.Нисък саморазряд, стабилност на напрежението, бързо зареждане и ниска консумация на енергия, дълъг живот на батерията. 【Качествено обслужване】 Ние сме пълни с доверие в нашите продукти и безусловно гарантираме дълготрайност на тези продукти.Ако имате въпроси, моля свържете се с нас.Ние сме щастливи да ви помогне по всяко време.Тези батерии са подходящи за защита на околната среда, които уважават земята, ресурси и портмонета.Той е подходящ за професионални и битови устройства.Използвайте висококачествен оригинален акумулаторен жило, осигуряващ непрекъсната и стабилна разрядку.Трайност : икономия на разходи, с висока плътност на енергия, дълъг живот и непрекъснато захранване на оборудване.Вътрешно налягане предохранительного клапан може ефективно да предотврати експлозия.

Подробности

Подобни продукти в категория