• Новинка
Yankok [Хранене през 8 пристанища за CAT5/5e чрез коммутационную панела] с вграден проходным соединителем за монтаж в шкаф на стената 1U версия неекранирана (идва с мини-пе?

Yankok [Хранене през 8 пристанища за CAT5/5e чрез коммутационную панела] с вграден проходным соединителем за монтаж в шкаф

BGN 1.33
Налично
Налично

✅Пасаж, премина панел - преходни смяна на лентата категория 5e са предназначени за бърза инсталация в полеви условия и спестяване на времето за престой удар на крайните потребителиПасаж премина контролен панел с 8 порта се свързва пристанищата, състоящи се от съставките, RJ-45-RJ-45, от двете страни, което позволява бързо свързване на пластир въжета без да е необходимо да се UTP-тел, смяна на панели. ✅Gigabit Ethernet Cat5/5e - Осигурява производителност, подобна на мрежовата превключване на лентата 8-inch rack размер на 8 гигабайта с мини-форм-фактор, отговаря на стандартите на ISO /IEC11801 и TIA/EIA568 или ги превъзхожда.Двойна pothead блокове IDC държат кабел във формата на звезда за по-добра изолация на двойката и да се настанят ударни инструменти 110 или Krone. ✅Проверени съответствие с норма Метил - 8 пристанища с висока плътност, разположение в пространството 1 U или за монтаж в rack (RMS).Всички розетки панел напълно оборудвани с модулни соединителями категория 5e и тествани за съвместимост със стандартите на производителността на ANSI /TIA-568 категория 5e. ✅Сверхпрочная конструкция - Стоманена лента, която е боядисана в черен цвят и позлатени контакти RJ-45 осигуряват свързаност без корекция.Предварително свържете до 8 устройства, а след това свързвайте се и играйте с помощта на стандартни свързващи кабели RJ45 за свързване на локална мрежа, поточно видео и аудио, IP камери за наблюдение и много други. ? Че се намира в опаковка? - Екологично чиста кутия за стоки включва 1x 8-портовую коммутационную панел CAT5/5e шрифт за свързване чрез пач-панел и 1x основен мини бормашина.Изброени в UL и оборудвани с прекъсвач тип 110, те максимално ще повиши производителността на вашата мрежа и ще отговарят на най-съвременните изисквания за вашата мрежа. ✅Пасаж, премина панел - преходни смяна на лентата категория 5e са предназначени за бърза инсталация в полеви условия и спестяване на времето за престой удар на крайните потребители.Пасаж премина контролен панел с 8 порта се свързва пристанищата, състоящи се от съставките, RJ-45-RJ-45, от двете страни, което позволява бързо свързване на пластир въжета без да е необходимо да се UTP-тел, смяна на панели.

Подробности

Подобни продукти в категория