• Новинка
UXZDX Кутия За съхранение-Тоалетка Козметична Кутия довършителни операции Кутия От масивно Дърво Обикновена Настолна Кутия За Съхранение Кутия За Грим Багажник Кут?

UXZDX Кутия За съхранение-Тоалетка Козметична Кутия довършителни операции Кутия От масивно Дърво Обикновена Настолна Кутия За Съхранение Кутия

BGN 3.00
Налично
Налично

★ Функции и стилове : Нашите кутии за съхранение на козметика се състоят от отделни компоненти ★ Предназначени за най-различни средства, за грим, за да можете да останете организирани и да даде на нашите коробочкам нотка стил. ★ Вашата козметика, средства за грижа за кожата, средствата за грим, лак за нокти, бижута, часовници и т. могат да бъдат поставени в картонена кутия. ★ По-широко се използва : desk, dressing room, спалня, баня, кабинет, офис, малка странична масичка и т. ★ лесно Можете да съхранявате малки предмети в тази кутия за съхранение за по-лесно съхранение.Тип : Кутия за съхранение на Употреба : Козметика, бижута, часовници, лак за нокти, инструменти за грим, за съхранение на малки предмети Функция : Организиране на места за съхранение : спалня, баня с тоалетна, тоалетна, складово помещение, офис стил : лесен и модерен дизайн за различни инструменти, за грим, за да можете да останете организирани и да даде на нашите клетки нотка стил. По-широко се използват : desk, dressing room, спалня, баня, кабинет, офис, малка странична масичка и т. Това е много подходящ за вашето семейство и може да съдържа всичко, нещата си в ред.

Подробности

Подобни продукти в категория