• Новинка
Набор от пинцетов за вежди Jawflew - включително и пинсети за вежди 1 бр. ножици, ножици 1 бр., машина за рязане на нокти 1 бр. - Идеален за вежди, врастнали косми, епилация н?

Набор от пинцетов за вежди Jawflew - включително и пинсети за вежди 1 бр. ножици, ножици 1 бр., машина за рязане на нокти 1 бр. - Идеален

BGN 2.00
Налично
Налично

Набор от пинцетов - идеален за даване на форма бровям, вросшим косата, оказване на първа помощ, пинсета за окосмяване по лицето и носаВсеки път е достатъчно за коса.Задължителен зареждане с козметични средства за изпълнение на всички ваши процедури по оформяне на вежди.Материал - Материал неръждаема стомана, издръжлив и лесен за употреба.Вземете го с вас навсякъде - Пинсети с малки размери и ниско тегло, можете да бъдете сигурни, че ще ви трябва само малко място за носене на пинсети, ножици и клещи за нокти по време на движение.Подходящ е за всеки - подходящи за начинаещи и опитни хора, с нейна помощ може лесно да се режат на веждите, на космите в носа и ноктите, като много удобство в живота си.Най-добрият подарък - Можете да ги изпратите на своите приятели, членове на семейството, сестри, съпруга, приятелка и така нататък като прекрасни подаръци.Набор от пинцетов за вежди - В това число 1 бр. пинсети за вежди, 1 бр. машина за рязане на нокти - Идеален за вежди, врастнали косми, епилация на лицето, ноктите.

Подробности

Подобни продукти в категория