• Новинка
UPKOCH 4шт Кутия За съхранение на Кутии за Подправки Тъкани Кошница от Плетени Кошници За Съхранение на Съдове Тканая Кошница За Източване на Прибори Кошница За Пръчи?

UPKOCH 4шт Кутия За съхранение на Кутии за Подправки Тъкани Кошница от Плетени Кошници За Съхранение на Съдове Тканая Кошница За Източване

BGN 10.48
Налично
Налично

Многофункционална кошница за източване на : тава за трапезно сребро Естествен цвят и фина текстура правят тази кошница чудесна украса за масата, придава на естественото дишанеДържач за чинии : Красива и лека количка е здрав, няма мирис и безопасно, като същевременно осигуряват чистота и безопасността на продукта.Кошница за съхранение на пръчки : Сплетен дизайн придава на тази кошница за съхранение на усещането за естественост и селски красота.Ракита, кошница за прибори за хранене : В ратанова кошница могат да се съхраняват различни деликатни и практически елементи, като например кухненски прибори за хранене, хляб, плодове, закуски и така нататък.Органайзер за битови прибори : Той също може да е много подходящ като кошове за кухненските прибори за хранене, кошници за съхранение вкъщи, за декорация на дома.Списък на пакетите 4 x Кутия за съхранение Характеристики -Ракита кошница за съхранение на прибори, плодове, закуски, хляб и други кухненски и домакински предмети Пластмасови кутии за съхранение от ратан. -Ракита кошница за прибори лесно ще се впишат в интериора си и да пуснат естествената красота на всяко вътрешно пространство. -Модерна и лесна за стилизиране на плетени количка е много подходяща за съхранение на кухненските у дома и в ресторанта. -Цвят : бежово ракита кошница за съдове - Размери : 27,00 X10,00 X7,00 см / 10,61 X3,93 X2 ракита кошница за прибори за хранене. -Тази кошница от ракита е направена от висококачествен материал, нейната лесно да се прекъсне, здрав табла за прибори за хранене от ратан за продължителна употреба. -Той също може да е много подходящ като кошове за кухненските прибори за хранене, кошници за съхранение вкъщи, пластмасови кошници от ратан за декорация на дома. -Материал : пластмаса кошница от ракита за източване супени приборовинформация за стоки Сънливи изплетен кош за съхранение на плетени работи в пасторальном стил винтажна и полезна.

Подробности

Подобни продукти в категория