• Новинка
Притежателят на тоалетна ролка LXYDD 304 От Неръждаема Стомана, Двойно Roll Държач за хартия Без Перфорация, Държач за Тоалетна мобилен телефон, Държач за Тоалетна харти?

Притежателят на тоалетна ролка LXYDD 304 От Неръждаема Стомана, Двойно Roll Държач за хартия Без Перфорация, Държач за Тоалетна мобилен

BGN 16.08
Налично
Налично

❤ Опазване на околната среда и санитария : Притежателя на ролка тоалетна хартия, изработен от висококачествена неръждаема стомана 304 и не съдържа олово и живак ❤ Износоустойчивост : Притежателя на ролка тоалетна хартия, е изработен с помощта на двустранния огледало осветление, повърхността е красива, чиста и ярка, никога не ръждясва и ще продължи дълго. ❤ Безопасно и удобно : притежателя на ролка тоалетна хартия има стабилна носеща способност, устойчив на подвешиванию на стената, а дизайнът на притежателя за хартия с две ролки го прави по-удобен и бърз за използване. ❤ Функция, водоустойчивост : в горната част на притежателя за хартиени кърпи за ръце има голяма платформа за съхранение, която може да се използва за поставяне на предмети, и в същото време може да се избегне намокания ролка хартия вода. ❤ Широк спектър от приложения : Притежателя на ролка тоалетна хартия е подходяща за различни случаи, осигуряване на елегантност и удобство за вашия прекрасен живот. ❤ Опазване на околната среда и санитария : Притежателя на ролка тоалетна хартия, изработен от висококачествена неръждаема стомана 304 и не съдържа олово и живак. ❤ Износоустойчивост : Притежателя на ролка тоалетна хартия, е изработен с помощта на двустранния огледало осветление, повърхността е красива, чиста и ярка, никога не ръждясва и ще продължи дълго. ❤ Безопасно и удобно : притежателя на ролка тоалетна хартия има стабилна носеща способност, устойчив на подвешиванию на стената, а дизайнът на притежателя за хартия с две ролки го прави по-удобен и бърз за използване. ❤ Функция, водоустойчивост : в горната част на притежателя за хартиени кърпи за ръце има голяма платформа за съхранение, която може да се използва за поставяне на предмети, и в същото време може да се избегне намокания ролка хартия вода. ❤ Широк спектър от приложения : Притежателя на ролка тоалетна хартия е подходяща за различни случаи, осигуряване на елегантност и удобство за вашия прекрасен живот. Описание на продукта Наименование на продукта : dual притежателя на ролка тоалетна хартия от неръждаема стомана 304 Материал на продукта : неръждаема стомана 304 Приложение на продукта : къща, хотел, търговски център, клуб Характеристики на продукта : притежателя на ролка тоалетна хартия от висококачествена неръждаема стомана 304, процесът на производство с двустранно огледален осветление, прост и с притежателя на ролка тоалетна хартия, добра носеща способност, широка горна платформа за съхранение, поддържане и в същото време предпазва от намокряне на хартията в ролка от вода, титуляр на ролка тоалетна хартия, която ви харесва.

Подробности

Подобни продукти в категория