• Новинка
Няма комплекта кучешки изделия и каишка. Регулируема Светоотражающая шлейка за кучета от Оксфорд материал, подходяща за разходки на открито. за малки Средни Голем?

Няма комплекта кучешки изделия и каишка. Регулируема Светоотражающая шлейка за кучета от Оксфорд материал, подходяща за разходки на

BGN 31.27
Налично
Налично

【Шлейка за по-ГОЛЕМИ кучета】-Обиколка на врата : 19-26 см, Обиколка на гърдите : 22-30 см, при избора на размер, моля, определете обема на гърдите на кучето, измерив най-широката част на гърдите кучета (при избора на размер се избират по-голям размер, и задължително се оставят 1 инч), се препоръчва за кучета големи размери : лабрадор, хъски, боксер, немска овчарка, голдън ретривър, collie, американски булдог, английски булдог и т 【Лесно се побира И се отстранява】 - не сложни операции, просто отстегните 2 лесно снимающиеся ключалката, сложете шлейку върху главата на кучето и застегните си.Найлон с висока плътност мрежи увеличава трайността на колана. 【Удобни И дишащи】-Дишаща мрежа осигурява комфорт на кучето в продължение на целия ден.Мек еластичен памук равномерно разпределени на врата и гърба, подобрява устойчивост на разкъсване, значително повишава якостта на опън, се оттеглям усилие да се разпределя равномерно по тялото, като предотвратява задушаване.Отразяваща материал от 3 M, се осигурява безопасно движение през деня и през нощта. 【Лесно да се регулира】-Колан идва с 2 метални панти от с сплав, която може да се използва за ежедневно ходене, тичане и лов, спорт на открито и т., Найлон дръжка на гърба позволява по-добре да контролира кучето си и й помагате. 4 лесно регулируем колан, можете да използвате, за да регулирате 2 маточната колана и 2 нагрудных колан, дори ако кучето има някакъв растеж, тя може лесно да се регулира така, че той идеално подхожда на вашето куче. 【Каишка за кучета от 5 фута】 Каишка за кучета е изработена от прочнейшей катерене въже с диаметър 1/2 " и трайни метална кука затягане на 360 °, подплатена дръжка може да предпази ръцете си от изгаряне на въжето.Каишка за кучета с дължина 5 метра - перфектна комбинация от свобода и контрол Балансиран, отразяваща шнуровой каишка осигурява по-добра видимост по време на нощните разходки.

Подробности

Подобни продукти в категория