• Новинка
LANFIRE Цвете Възглавница за сядане, възглавница за сядане, възглавница за сядане, възглавница за сядане, 17,7*17,7 инча, Плюшен възглавница с цветен модел от Слънцето (роз?

LANFIRE Цвете Възглавница за сядане, възглавница за сядане, възглавница за сядане, възглавница за сядане, 17,7*17,7 инча, Плюшен възглавница

BGN 6.80
Налично
Налично

? Плат : Възглавница Flower Floor е Направена от висококачествен плюшено материал приятен за кожата, и напълно е изпълнен от висококачествен памук ?Във формата на цвете : Дизайн във формата на цвете трябва да се превърне в чудесно допълнение към вашия дивана, на леглото, кътчета за четене. ? Размер на възглавницата с цвете : 17,7 * 17,7 инча (45 см. * 45 см); Симпатичен размер, който е особено привлича вниманието. ?Подарък : Тази възглавница във формата на цвете - идеален подарък за семейството, приятелите и колегите, особено любителите на растения. ? Съвети за пране : Ние препоръчваме да се пере цветен възглавница Indie на ръка и се суши по естествен път.Да Не се избелва, да Не се сушат в пералнята, не се гали. ? Плат : Възглавница Flower Floor е Направена от висококачествен плюшено материал приятен за кожата, и напълно е изпълнен от висококачествен памук. ?Във формата на цвете : Дизайн във формата на цвете трябва да се превърне в чудесно допълнение към вашия дивана, на леглото, кътчета за четене. ? Размер на възглавницата с цвете : 17,7 * 17,7 инча (45 см. * 45 см); Симпатичен размер, който е особено привлича вниманието. ?Подарък : Тази възглавница във формата на цвете - идеален подарък за семейството, приятелите и колегите, особено любителите на растения. ? Съвети за пране : Ние препоръчваме да се пере цветен възглавница Indie на ръка и се суши по естествен път.Да Не се избелва, да Не се сушат в пералнята, не се гали.Тази възглавница във формата на цвете - Идеален подарък за семейството, приятелите и колегите, особено Любителите на растения.

Подробности

Подобни продукти в категория