• Новинка
YZHZIIR Отразяваща Нашийник за Кучета, Регулируеми Трайни Нашийници за Кучета, Ултра Мек Дишащ Неопреновый Нашийник за Домашни Любимци с Быстроразъемной Катарама за ?

YZHZIIR Отразяваща Нашийник за Кучета, Регулируеми Трайни Нашийници за Кучета, Ултра Мек Дишащ Неопреновый Нашийник за Домашни

BGN 4.19
Налично
Налично

【Трайност и удобство】 е Изработен от здрав найлон със завързани бримки, на солидна быстроразъемной ключалката и метал D-образни халкиЛесно адаптивни, носи или е оттеглено.Всички метални аксесоари са здрави и не са податливи на корозия.Лесно грижа за ежедневна употреба. 【ОТРАЖАТЕЛНА СПОСОБНОСТ : 】 Высокоотражающие нишки осигуряват отлична видимост през нощта, за да се гарантира сигурността. 【Мека подплата】 Вътрешната част на греди за кучета, прилепнали към шията, обита мек неопреновым материал, което прави кучето е много комфортна и уютна. 【КЛАСИЧЕСКИ ЦВЯТ】 Този класически обикновен цвят ще направи кучето си по-модерен и стилен по време на пътуване и ежедневни разходки. 【ПОДХОДЯЩ КАИШКА -】 Цветове, съответстващи на наличните поводкам за кучета, позволяват на кучето лесно се открояват!Можете да изберете комплектен нашийник за кучета по-долу.Забележка : Каишка е в два размера, 3/4 " за малки кучета и 1.0 инча за средни или големи кучета, моля, изберете подходящия размер за кучето си. 【Трайност и удобство】 е Изработен от здрав найлон със завързани бримки, на солидна быстроразъемной ключалката и метал D-образни халки.Лесно адаптивни, носи или е оттеглено.Всички метални аксесоари са здрави и не са податливи на корозия.Лесно грижа за ежедневна употреба. 【ОТРАЖАТЕЛНА СПОСОБНОСТ : 】 Высокоотражающие нишки осигуряват отлична видимост през нощта, за да се гарантира сигурността. 【Мека подплата】 Вътрешната част на греди за кучета, прилепнали към шията, обита мек неопреновым материал, което прави кучето е много комфортна и уютна. 【КЛАСИЧЕСКИ ЦВЯТ】 Този класически обикновен цвят ще направи кучето си по-модерен и стилен по време на пътуване и ежедневни разходки. 【ПОДХОДЯЩ КАИШКА -】 Цветове, съответстващи на наличните поводкам за кучета, позволяват на кучето лесно се открояват!Можете да изберете комплектен нашийник за кучета по-долу.Забележка : Каишка е в два размера, 3/4 " за малки кучета и 1.

Подробности

Подобни продукти в категория