• Новинка
Кузнечные Стригане на Коне, Тримери за Копита на Коне, Универсални Ножици за Копита, Професионални Инструменти За Подрязване на Копита за Кози, Овце, Говеда, Крави, ?

Кузнечные Стригане на Коне, Тримери за Копита на Коне, Универсални Ножици за Копита, Професионални Инструменти За Подрязване на

BGN 16.00
Налично
Налично

【Клещи, за да се подкова】за Подстригване на копита се използват предимно за почистване и миене на краката копитни животни животниТой използва принципа на лоста, който лесно се реже и спестява повече труд. 【Безопасен материал】 за Подстригване за копита, изработени от висококачествен метален материал, устойчив, стабилен, с дълъг живот, и тяхното не е лесно да се прекъсне. 【Дизайн дръжки】Захват на машинката за копита е с ергономичен дизайн, спестява разходи за труд, удобен и лесен за задържане и използване. 【Бързо нарежете трайно копито】 Благодарение на принципа на лоста и здрав метален плоскогубцам нашата солидна машинка за копитата може лесно да се режат най-силно и гъст копито. 【Подходящ за различни животни】 Нашите многофункционални ножици за копита са много подходящи за подрязване на копитата на коне, овце и кози, свине, едър рогат добитък, лам, альпак и т. Характеристики : 1. Поддръжка на пълно изрязване и почистване на подков. Той е изработен от висококачествени материали, метален, здрав, стабилен, с дълъг срок на служба и му е трудно да се прекъсне. Дръжка напильника за коне има ергономичен дизайн, който спестява разходи за труд, удобен и лек за задържане и използване. Основно се използва за украса на конски ноктите и почистване на подков, с отлични знания и умения за езда или на конни надбягвания. Добро качество на производство, с висока здравина, лесен за работа, позволява да се спестят повече труд.Параметри : Име : Клещи, Дължина : 200 mm/8 инча Цвят : зелен Материал : легированная стомана Помещение включва : 1 х машинка за копита Забележка : 1. Инсталирайте на нормална система за ремонт на копита.През пролетта и есента подрязване на копита се извършва 1-2 пъти след отелването. Внимателно разгледайте формата на копитата на коня, за да се избегне рязане горната част на копитата на коня.Дължината на предната част на копита е 7,5-8,5 см, дължина на върха на копитата - 8-9 см, а подметка с дебелина 5-7 виж, Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще ви уведомим възможно най-скоро в рамките на 24 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория