• Новинка
Количка за MTYLX, Количка, Битови Многопластови, Колички, Количка, полици За съхранение, Въртящи се Колела, Въртящи се на 360 Градуса, Спалня, Килер, Баня, богат на функци?

Количка за MTYLX, Количка, Битови Многопластови, Колички, Количка, полици За съхранение, Въртящи се Колела, Въртящи се на 360 Градуса,

BGN 35.05
Налично
Налично

♢♦● ◇▶ Ако Имате някакви въпроси относно продукта, Можете да се свържете с нас по всяко време ♢♦●◇▶ Най-високо качество и лесен монтаж - количка за багаж с колела изработени от масивна дървесина, трайна и изключително е трайна. ♢♦●◇▶Материал : масив дърво (на всеки рафт може да побере до 15 кг). ♢♦●◇▶ Характеристики : Дизайн огради, рамка от масивна дървесина, мека текстура, съхранение, висока якост, лесно се движи. ♢♦●◇▶4 здравите колела с лесен скольжением Позволяват лесно и удобно да си го взема обратно и от всяко място, чрез опростяване на транспортирането. ♢♦●◇▶ Ако Имате някакви въпроси относно продукта, Можете да се свържете с нас по всяко време. ♢♦●◇▶ Най-високо качество и лесен монтаж - количка за багаж с колела изработени от масивна дървесина, трайна и изключително е трайна. ♢♦●◇▶Материал : масив дърво (на всеки рафт може да побере до 15 кг). ♢♦●◇▶ Характеристики : Дизайн огради, рамка от масивна дървесина, мека текстура, съхранение, висока якост, лесно се движи. ♢♦●◇▶4 здравите колела с лесен скольжением Позволяват лесно и удобно да си го взема обратно и от всяко място, чрез опростяване на транспортирането. ♢♦●◇▶Кошница за съхранение на Проста стилен дизайн може да се съхранява навсякъде в дома си Без загуба на красивия външен вид♢♦●◇▶Висококачествени колички подобряват качеството на живота си.♢♦●◇▶Бере ли : Да (сглобява бързо и лесно)▶◆♢◇●Предимства на продукта : ♢♦●◇▶подвижен услуги количка за съхранение и лесно транспортиране▶◆♢◇●Цвят : бял▶◆♢◇●брой : 1▶◆♢◇●стил : Модерни лекота♢♦●◇▶размери на продукта : (дължина x Широчина x височина) 63 X39 X71 Cm▶◆♢◇●осигурява защита на повърхността на пода и тиха работа♢♦●◇▶за съхранение на рафт осигурява достатъчно място за съхранение, чудесно за съхранение на пералня консумативи, кухненски аксесоари, подправки, консерви, закуски, Зоотовары, канцеларски материали, дори от първа необходимост баня▶◆♢◇●Забележка▶◆♢◇●тази стока е продавач, чанти пост▶◆♢◇●имаме следпродажбено обслужване, Можете да се обърнете към нас с всякакви въпроси по всяко време, ние ще се опитаме да се реши Вашия въпрос.

Подробности

Подобни продукти в категория