• Новинка
Bluetooth-високоговорител W-KING Силен, Водоустойчив преносима колонка с мощност 60 W, плътен бас, време на възпроизвеждане 40 Ч, Bluetooth 5.0, Вградена дръжка, TF карта, NFC, AUX, Стере?

Bluetooth-високоговорител W-KING Силен, Водоустойчив преносима колонка с мощност 60 W, плътен бас, време на възпроизвеждане 40 Ч, Bluetooth

BGN 99.59
Налично
Налично

Превъзходен звук с висока разделителна способност и възможност за свързване на две тонколони - Нашата портативна колона Bluetooth с 60 W ясен звук с висока резолюция, мощен басовым субуфер и голям радиатор за ненадминато качество и слушанеДори можете да свържете два безжични високоговорители заедно за създаване на истинска стерео с висока разделителна способност, която ще ви удиви.Дълго време за възпроизвеждане и батерия с капацитет 12000 mah - W-KING D9-1 е безжична Bluetooth-колона с блок захранване с капацитет 12000 mah с автоматизиран зареждане и конектор USB Type-C. Използвайте 40 часа време на възпроизвеждане, и бързото зареждане, за да останете във връзка.Този силен говорител Bluetooth идва с USB порт, позволяващ лесно да зареждате всичките си смартфони, в краен случай на таблети.Водоустойчив IPX6 и е предназначен за спорт на открито - водоустойчив Bluetooth говорител IPX6 издържа на всички натоварвания, на плажа и до басейна.Саундтрак към вашите приключения на открито, дори ако сте на вода.Вземете този външен високоговорител със себе си на круизен лайнер, каране на квадроцикле, разходка с лодка или парти. 2 режима на еквалайзера и Bluetooth 5.0 : Предпочитайте наситени с отчетлив бас, чисти средни и ясни високи честоти, натиснете бутона за еквалайзера, за да отговарят на вашия музикален вкус.Когато става въпрос за високоговорители Bluetooth, които отговарят на всички вашите музикални нужди.Висококачествена технология Bluetooth 5.0 лесно се свързва към всичките си устройства с поддръжка на Bluetooth на разстояние до 33 фута.Невероятни възможности - 1. Вграден микрофон за провеждане на разговори. Лесна настройка за секунди чрез Bluetooth връзка с вашето устройство i OS, Android или Windows. Интуитивен показатели ще ви помогнат лесно да се свърже. NFC позволява на този безжичен динамиката свържете вашия смартфон без Bluetooth (работи само на устройства с Android).Превъзходен звук с висока разделителна способност и възможност за свързване на две тонколони - Нашата портативна колона Bluetooth с 60 W ясен звук с висока резолюция, мощен басовым субуфер и голям радиатор за ненадминато качество и слушане.Дори можете да свържете два безжични високоговорители заедно за създаване на истинска стерео с висока разделителна способност, която ще ви удиви.Дълго време за възпроизвеждане и батерия с капацитет 12000 mah - W-KING D9-1 е безжична Bluetooth-колона с блок захранване с капацитет 12000 mah с автоматизиран зареждане и конектор USB Type-C. Използвайте 40 часа време на възпроизвеждане, и бързото зареждане, за да останете във връзка.Този силен говорител Bluetooth идва с USB порт, позволяващ лесно да зареждате всичките си смартфони, в краен случай на таблети.

Подробности

Подобни продукти в категория