• Новинка
Най-горния, който е Съвместим с конструкцията на корпуса на контролера PS5, Сверхпрочный, Съвместим с контролер Playstation Калъф за носене PS5, Защитен калъф EVA за контроле?

Най-горния, който е Съвместим с конструкцията на корпуса на контролера PS5, Сверхпрочный, Съвместим с контролер Playstation Калъф за носене

BGN 37.55
Налично
Налично

【✅ Професионална персонализиране и персонализиране】 Размера на своята практика за носене и формата на вътрешното пространство за съхранение на специално разработени за контролери PS5, Xbox Series X / S, така че вашия гейминг контролер може надеждно заключване в корпуса да се избегне движение, сблъсък и паданеОт вътрешната страна на обтянута удобен фланелен плат, което позволява на дръжката удобно "си" в чантата си. 【✅ Удобно съхранение】 Вградени мрежести джобове, позволяват да се съхраняват захранващи кабели, зарядни устройства, амбушюры, адаптери и други малки аксесоари. 【✅ Здрав и издръжлив】 Корпуса на безжичния контролер е изработен от неръждаема ударопрочной найлонов плат с военно предназначение EVA + Oxford, която притежава характеристиките на повърхността компресия, ударопрочности, водонепропускливост и устойчивост на абразия.Здрав полужесткий корпус осигурява максимална защита, защитен контролер от падане и надраскване с масата или по време на пътуване. 【✅ Гъвкава переноска】 Този калъф е оборудван с удобна каишка за ръка, която можете да носите на китката си, му е лесно да носят със себе си и задържи, той е подходящ за пътуване или по пътя на гости на приятел. 【✅ Защита от амортизация и надеждна съвместимост】 Благодарение на уникалния дизайн на вашия контролер идеално се побира в чанта, стабилизира контролер без силно разклащане и е съвместима с контролери PS5/ PS4 / Xbox серия X & S / контролерите на Switch.Описание Материал : EVA + плат Oxford найлон Цвят : черен Характеристика на 1. Прахоустойчив /удароустойчив твърд защитен калъф : лек и удобство за носене, лесно за носене и съхраняване на геймпад на открито, така че вашия любим геймпад може да се избегне надраскване и мръсотия. Твърд материал : отвън е изработен от твърд материал EVA, а вътре - от мека тъкан, която помага за защита на контролер от всякакви удари или драскотини.Опаковъчен лист : 1 * Калъф за безжичния контролер.

Подробности

Подобни продукти в категория