• Новинка
Топло Kalevel Преносима Топло За Гърба Множество Топло За Облекчаване на Болки Топло за Ръцете Регулируема Подложка за Крака Период Спазми на Домашни Любимци Колянот?

Топло Kalevel Преносима Топло За Гърба Множество Топло За Облекчаване на Болки Топло за Ръцете Регулируема Подложка за Крака Период

BGN 0.67
Налично
Налично

✅【Топлина и облекчение на болки в】Топло с функция за бързо загряване помага да се запази топлината на тялото, ще подобри кръвообращението и ще се вдигне с усещане за студ или болезненост в ставите и мускулите ✅【Регулируема】 Преносима топло с 3 нива на температурата може да бъде настроена на различна температура : син/ ниска температура (95-104 ° С), зелени/ средна температура (104-113 °С), червен / висока температура (113-122 °С), можете да регулирате температурата в зависимост от вашите реални потребности. ✅【Преносим и лесен за използване】 Мека задната топло с USB порт лека, и за началото на използване на удобно поставете USB plug компютър или захранващ блок, което позволява да го носите със себе си по време на работа, на къмпинг, за пътуване и т. ✅【Отличен материал】 Преносима гореща вода чанта е изработена от висококачествен памук и лен, мека, удобна, приятна за кожата, здрав, множество и лесен за почистване. ✅【Широко приложение】 Топло премиум-клас е не само подходящ за различни части от тялото като бедрата, гърба, корема, талията, ръцете, краката, коленете, ставите и краката и т., но също така може да се използва като възглавница за вашите домашни любимци, са отлични за всекидневна, спалня, офис, автомобил и много други случаи. ✅【Топлина и облекчение на болки в】Топло с функция за бързо загряване помага да се запази топлината на тялото, ще подобри кръвообращението и ще се вдигне с усещане за студ или болезненост в ставите и мускулите. ✅【Регулируема】 Преносима топло с 3 нива на температурата може да бъде настроена на различна температура : син/ ниска температура (95-104 ° С), зелени/ средна температура (104-113 °С), червен / висока температура (113-122 °С), можете да регулирате температурата в зависимост от вашите реални потребности. ✅【Преносим и лесен за използване】 Мека задната топло с USB порт лека, и за началото на използване на удобно поставете USB plug компютър или захранващ блок, което позволява да го носите със себе си по време на работа, на къмпинг, за пътуване и т.

Подробности

Подобни продукти в категория