• Новинка
HANABASS 1 бр. Органайзер Багажник Метални стелажи За Съхранение на Стелажи За Съхранение на Бесследный Титуляр За Съхранение на Кухненски Организатор на Притежателя ?

HANABASS 1 бр. Органайзер Багажник Метални стелажи За Съхранение на Стелажи За Съхранение на Бесследный Титуляр За Съхранение на

BGN 1.33
Налично
Налично

Неръждаема стоманаОкачен душ Caddy : Лесно се установява и отстранява без никакви остатъци.Органайзер за душата : Лесно се установява и отстранява без никакви остатъци.титуляр кухненско организатор.Поставка за душата на присоске : сверхпрочная, удобна за съхранение на много теми, като кухненски подправки, така и принадлежности за баня. поставка за съхранение на присоске.Кошница на присоске : Подходящ за много чисти, гладки и сухи повърхности. съхранение на присоске.Смукателна Кошница за душ : Поставка за душата на присоске от Неръждаема Стомана, Кошница за Душ, Органайзер за Душата, Държач за сапун, Шампоан, Рафтове, Стойка за Климатик, Сапуни, Кремове, Кърпи, Бръсначи, Мочалок.Списък на пакетите 1 x рафтове за съхранение на Характеристиките Стил нещастници, силен, лош вкус, ще ви е трудно да падне от рафта на присоске. -Размер : Около 28x15x15 см Самозалепващи стенни рафтове за душата. -Сверхпрочный, удобен за съхранение на много теми, като кухненски подправки, така и принадлежности за баня, държач за душ гел. -Материал : Смукателна полк за баня от неръждаема стомана. -Цвят : Сребро Полк за душа в банята. - Лесно се установява и отстранява без никакви остатъци душ-часова рецепция. - Изработен от висококачествена материал за трайни и практично за използване с вендузата за душата на Caddy. - Подходящ за много чисти, гладки и сухи повърхности засмукване кошница за душ.Описаниетоваров Поставка за съхранение чаши на присоске се инсталира Лесно и се отстранява без никакви остатъци.Поставка за душата на присоске Чудесен помощник за кухня и организатор в банята.органайзер за стенни рафтове, Този обект е многофункционален рафтове за съхранение, който е изработен от висококачествен материал от неръждаема стомана за трайно и практично използване. стил издънка за баня, здрава лепливост, не е лесно пада.

Подробности

Подобни продукти в категория