• Новинка
npkgvia Пръчка за сенки за очи С подсветка, Перлен Грим за очи, който се намира на копринени буби, Мързеливи Хора, е Лесно Доказуема виене на свят, Пръчка за сенки за очи ?

npkgvia Пръчка за сенки за очи С подсветка, Перлен Грим за очи, който се намира на копринени буби, Мързеливи Хора, е Лесно Доказуема

BGN 22.16
Налично
Налично

❤ Пръчка за сенки 12 ЦВЯТА : Пръчки за сенки с високо съдържание на сенки за създаване на резултатно грим от топла до студена цветове, от елегантния розов до сексуално кафява, от първокласна сиво до шампанско, можете да използвате за създаване на блестящ и метални гримА пръчки за сенки ще създадат най-подходящия начин, за да си различни стилове на обличане и случаи. ❤ ВОДОУСТОЙЧИВ И : Тази водоустойчив пудровая пръчка за сенки за очи с формула Eyeshadow Stick Лесно се плъзга по века, след това изсъхва, образувайки водостойкую захар, против бръчки, която подчертава грима на няколко очите. ❤ Се ДЪРЖИ по цял ден : Този молив за сенки е достатъчно за целия ден, така че можете да го носите на работа, на фитнес или на парти, без да се притеснявате за това, че той помнется тече, размажется или выцветет.Това е перфектният молив за сенки за очи, който се съхранява в продължение на целия ден. ❤ БЪРЗ ГРИМ : Нанесете цвета с помощта на апликатора, след това плъзнете пръчка за сенки пряко век.Използвайте вграден апликатор или смес с пръсти, преди да се приложи формула.За постигане на най-добри резултати нанесете върху апликатора на боята преди употреба. ❤ Естествен грим : Този молив за сенки за очи за тези, които имат чувствителна кожа, гладка като коприна, чудесно за даване на форма, перушина и разделителна способност, с неброским оттенък, който се крие своя естествен грим, за да се придаде по-млад и красив вид!Идеалният подарък за жени.Пръчка за сенки с подсветка, перлен грим за очи, спящия копринени буби, мързеливи хора лесно закружиться от земята, пръчка за сенки с подсветка, пръчка за сенки с подсветка, перлен грим за очи, спящия копринени буби, мързеливи хора лесно закружиться от земята, пръчка за сенки с осветление материал : пластмаса цвят : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 30 грама опаковка Размер : 13x2,5x1,4 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване.

Подробности

Подобни продукти в категория