• Новинка
Yardwe 2 бр. Контейнери за Храна Хранилки за Колибри Ясла за Птичи Пилето Чаша От Неръждаема Стомана, А за Папагали Ясла за Птици от Неръждаема Стомана, Купа за Хранене ?

Yardwe 2 бр. Контейнери за Храна Хранилки за Колибри Ясла за Птичи Пилето Чаша От Неръждаема Стомана, А за Папагали Ясла

BGN 2.67
Налично
Налично

Чаша за хранене на папагали от неръждаема стомана-чаша за хранене на папагали, подходяща за папагали и други дребни птичкиСКОБА за яслите за ПТИЦИ - Чаша с клипс по-трайни.Комплектът включва две чаши, в едната може да сложите храната и пиенето!.Клетки за птици, на папагали-поради разликата между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Купички за хранене на папагали АРА-лесно се монтират на клетката, удобна чаша за хранене на домашни любимци.Купа за пиене на папагали-чаша за хранене на папагали, я по-удобно и по-лесно за почистване.В комплекта са включени 2 чаши с клипс Характеристики -Материал : папагал от неръждаема стомана. - Размер S : около 12x6x6 см /4,72x2,36x2,36 инча контейнер от неръждаема стомана. - Цвят : сребрист купички за хранене на птици. - Това е по-удобно и лесно за почистване поилки за птици. - Лесно се инсталира на клетката, удобна чаша за хранене на домашни любимци, чаша за птичи курника. -Конструкция чаша с клипс декоративни и привлекателни за домашно окачен на купата в клетка. - Е изработен от неръждаема стомана за птици, ще осигури добра среда за пиене и хранене чаши от неръждаема стомана. - Подходящ за хранилки за папагали и други дребни птички.Описание Товараконтейнер от неръждаема стомана Креативен дизайн на чаша с клипс привлекателна.контейнери от неръждаема стомана, подходящи за малки птици животни.пиенето за птици с клипс Това е благородна ясла за птиците и водата, която е изработена от материал от неръждаема стомана, безопасна и устойчива за папагал, ще осигури добри условия за пиене и хранене.

Подробности

Подобни продукти в категория