• Новинка
Монета на Исус, Обемна опаковка от 10 броя, Монета с изображение на Главата на Христос от Warner Sallman Challenge, Великден и изложения, Молитвен Символичен от Библията KJV, Стар?

Монета на Исус, Обемна опаковка от 10 броя, Монета с изображение на Главата на Христос от Warner Sallman Challenge, Великден и изложения,

BGN 3.00
Налично
Налично

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА МОНЕТА HEAD OF CHRIST CHALLENGE, ОБЕМНА ОПАКОВКА От 10 БРОЯ : Тази монета е предназначена да служи като напомняне за най-великата жертва в историята на човечеството никога не забравяйте за любовта на Исус Христос и не забравяйте, че вярата ни ще бъдат възнаградени!.ХРИСТИЯНСКАТА МОНЕТА на ИСУС СЪС СТИХ ОТ Библията : насипно Състояние опаковки от 10 монети.Отпред - Главата на Христос Уорнера Саллмана с надпис "Исус".На обратната страна - кръст с текст "Че даде своя единороден син" / "та всеки, който вярва в Него да не погине, но да има вечен живот. Размер : 1,75 инча, дебелина 4 мм. ПОЗЛАТЕНИ КОЛЛЕКЦИОННЫЙ СУВЕНИР ЗА спомен : Тази красива монета с надпис Love of God challenge - съвършен инструмент, служещ тънък напомняне за вярата.Отличен за съхранение в джоба, дамска чанта или раница, за да носите със себе си, където и да отидете, или да се постави на общественото внимание, на всяка маса. символичен с висока детайлност за ПРЕДАВАНЕ : Внимателно и изящно украсена монета с призвание под формата на стих от Библията ще се превърне в идеален подарък или поощрительным знак за раздаване на приятели или семейство.Зарадвайте някой прост, мил жест и малък подарък.Също така един чудесен инструмент за масовите учебни помагала и помощни уроци в църквата, в училище, малки групи или младежки групи.ЛИЧЕН ДЖОБ на СИМВОЛИЧЕН Или ПРОМОЦИОНАЛЕН ПОДАРЪК : Тази монета Christian challenge се предлага в опаковка на подаръка.Ще се превърне в идеален подарък в знак на благодарност, на признателност или насърчаване.Напомни на някого, че те не са сами, и че има Бог, който ги обича.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА МОНЕТА HEAD OF CHRIST CHALLENGE, ОБЕМНА ОПАКОВКА От 10 БРОЯ : Тази монета е предназначена да служи като напомняне за най-великата жертва в историята на човечеството. никога не забравяйте за любовта на Исус Христос и не забравяйте, че вярата ни ще бъдат възнаградени!.ХРИСТИЯНСКАТА МОНЕТА на ИСУС СЪС СТИХ ОТ Библията : насипно Състояние опаковки от 10 монети.Отпред - Главата на Христос Уорнера Саллмана с надпис "Исус".На обратната страна - кръст с текст "Че даде своя единороден син" / "та всеки, който вярва в Него да не погине, но да има вечен живот. Размер : 1,75 инча, дебелина 4 мм. ПОЗЛАТЕНИ КОЛЛЕКЦИОННЫЙ СУВЕНИР ЗА спомен : Тази красива монета с надпис Love of God challenge - съвършен инструмент, служещ тънък напомняне за вярата.Отличен за съхранение в джоба, дамска чанта или раница, за да носите със себе си, където и да отидете, или да се постави на общественото внимание, на всяка маса. символичен с висока детайлност за ПРЕДАВАНЕ : Внимателно и изящно украсена монета с призвание под формата на стих от Библията ще се превърне в идеален подарък или поощрительным знак за раздаване на приятели или семейство.

Подробности

Подобни продукти в категория