• Новинка
Cabilock 2 елемента Притежателя на Електрическа Четка за зъби Украса на Офис Масата Декор Суета на Притежателя на Писеца Поставка за четка За зъби В Банята на Един Титу?

Cabilock 2 елемента Притежателя на Електрическа Четка за зъби Украса на Офис Масата Декор Суета на Притежателя на Писеца Поставка

BGN 2.33
Налично
Налично

ИНТЕРИОР ОФИС МАСА - той е лесен за дизайн, но практични за използване, че ще ви осигури приятни впечатления от употребаПОРЦЕЛАНОВ опаковка за паста за зъби - подходящ за повечето електрическа четка за зъби, представени на пазара, както и една чиния е универсална и лесна за съхранение на всички видове електрически четка за зъби.ПОСТАВКА за ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЧЕТКА за зъби ръчна изработка - на повърхността е гладка и нежна, приятна на допир, може да се измие директно.Порцеланова ЕЛЕКТРИЧЕСКА поставка за четка за зъби - Добър органайзер за четка за зъби за всяка съвременна семейството, е лесно да се направи вашата баня чисто и подредено. поставка за четка за зъби.Органайзер за електрическа четка за зъби-керамичен Материал, той дебели, с висока носеща способност, здрав и издръжлив.Пратката включва 2 х притежателите за електрическа четка за зъби Особености -Материал : Керамична поставка за четка за зъби, изработени от мрамор -Размер : 6,40 X6,40 X3,80 см/2,52 X2,52 X1 Домакински поставка за четка за зъби. -Цвят : розов, сив декор за ръце - , , -надеждно, чисти и спретнати, съхранение, спретнато и чисто, удобно да се взема и сложи чаша за съхранение на четки за рисуване. -Керамичен Материал, той дебели, с висока носеща способност, здрави и издръжливи керамични държач за четка за зъби. -Четка за зъби се определя по отделно за намаляване на появата на инфекции и грижа за устната кухина Титуляр за електрическа четка за зъби в банята. -Изящна изработка, гладко полиране, креативен дизайн, удобен и практичен държач за стилус. -Дизайн с декоративни мраморни шарки, интегрирующий изискана естетика в стойка за електрическа четка за зъби home life.Информация за стоки, Поставка за четка за зъби Искате да имате стойка за съхранение на електрическа четка за зъби?Ако, тогава, този продукт може да бъде добър избор за вас.притежателите на дръжки за плот Поставка за четка за зъби ще ви помогне да запазите вашата четка за зъби в сигурност и чистота.

Подробности

Подобни продукти в категория