• Новинка
Въртящи се Рафтове За багаж, Багажник, кухня, трапезария, 4-Различен Многослоен Подвижна Корзиночный Органайзер Количка за Плодове, Зеленчуци, Царевица, Картофи, Лу?

Въртящи се Рафтове За багаж, Багажник, кухня, трапезария, 4-Различен Многослоен Подвижна Корзиночный Органайзер Количка за

BGN 44.80
Налично
Налично

Гъвкаво въртенеПодвижна кошница.Атрактивно изпълнение кръгла форма.Въртящи се предни колела за мобилни съхранение. На разположение 3 форми (3 ниво / ниво 4 / 5 нива). ✪【Гъвкава Въртяща се Кошница За Съхранение на】Тази дишаща кошница за съхранение на плодове, се различава гъвкава въртяща се, на нея е много лесно да извадите зеленчуци или плодове. както и изпълнение на кръгла вкара кошницата ви позволяват да съхранявате тези зеленчуци или плодове безопасно и свежи. ✪【Без монтаж】 Можете директно да използвате въртящата се кошница за съхранение, без нужда от настройка. и да ви е много лесно да се почистват кухня, преместване на нейните въртящи се колела. ✪【Подвижна Кошница】Ако искате да почистите с въртящата се кошница, вие можете да теглите кошници една за друга. ✪【Висока носеща способност на】 Тази въртящата се срок за съхранение е изработен от висококачествена въглеродна стомана, е много солидна.Имаме 3 модели за избор (3-нива, 4-степенна 5-степенна). ✪【Богат на функции функция】 Този рафтове за съхранение на зеленчуци, специално проектирана в стила на Lazy Susan.Това ще помогне да се почисти не само кухнята, но и вашия хол или спалня. ✪ ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО : Ние осигуряваме гаранция на 1 година.Ако не сте доволни от нашите сгъваеми рафтове за съхранение, моля, не се колебайте да се свържете с нас, и ние не му позволим да понася никакви загуби. ✪【Гъвкава Въртяща се Кошница За Съхранение на】Тази дишаща кошница за съхранение на плодове, се различава гъвкава въртяща се, на нея е много лесно да извадите зеленчуци или плодове. както и изпълнение на кръгла вкара кошницата ви позволяват да съхранявате тези зеленчуци или плодове безопасно и свежи. ✪【Без монтаж】 Можете директно да използвате въртящата се кошница за съхранение, без нужда от настройка. и да ви е много лесно да се почистват кухня, преместване на нейните въртящи се колела. ✪【Подвижна Кошница】Ако искате да почистите с въртящата се кошница, вие можете да теглите кошници една за друга.

Подробности

Подобни продукти в категория