• Новинка
Подаръчен Комплект за джобен принтер Phomemo M02 - Термопринтер за мини-телефон с Bluetooth и 3 Ролята на хартия, за самостоятелно създаване, обучение и водене на Записки, Бел?

Подаръчен Комплект за джобен принтер Phomemo M02 - Термопринтер за мини-телефон с Bluetooth и 3 Ролята на хартия, за самостоятелно

BGN 10.15
Налично
Налично

√ Можете да закупите - 1 джобен мини принтер Phomemo Циан M02, 1 бр прозрачна, прозрачна хартия за етикети с диаметър 53 мм черно на бяло 1 Лилаво /розово / синьо хартия. 1 Тел Micro USB. √ Мощно приложение - един забавен мини принтер с 4 комплекта шаблони, които ще ви помогнат да се направи списък на нещата, печат на документи в микро-офиса, за да подобри ефективността на вашата работа и обучение, осъвременяване на нова графика на всеки 2 седмици, също така можете да отпечатвате снимки или текст онлайн. √ Джобен принтер, който работи с повече от 40 вида хартия - принтер Phomeo M02 note работи не само с обикновена хартия за етикети, но и с прозрачни/прозрачна/златисто /сребристо хартия за етикети.По-различна хартия за принтера, за да направите вашия печат по-интересно. √ Bluetooth Термопринтер - мини принтер Phomemo M02 се свързва към приложението "Phomemo" чрез Bluetooth приложението. Съвместим с телефона и таблета с Android 4.Принтер без мастило е много удобен за използване. √ Многофункционалност с покет принтер M02 - джобен размер телефонен принтера е добре за печат на черно-бели снимки, текст, бележки.Можете да го използвате у дома, в училище и в офиса.За студенти, деца, учители - списъци за покупки, дневник за планиране, работни планове, учебни бележки и т., Също подарък за всеки. √ Можете да закупите - 1 джобен мини принтер Phomemo Циан M02, 1 бр прозрачна, прозрачна хартия за етикети с диаметър 53 мм черно на бяло. 1 Лилаво /розово / синьо хартия. 1 Тел Micro USB. √ Мощно приложение - един забавен мини принтер с 4 комплекта шаблони, които ще ви помогнат да се направи списък на нещата, печат на документи в микро-офиса, за да подобри ефективността на вашата работа и обучение, осъвременяване на нова графика на всеки 2 седмици, също така можете да отпечатвате снимки или текст онлайн. √ Джобен принтер, който работи с повече от 40 вида хартия - принтер Phomeo M02 note работи не само с обикновена хартия за етикети, но и с прозрачни/прозрачна/златисто /сребристо хартия за етикети.

Подробности

Подобни продукти в категория