• Новинка
WIONC Четка за Тоалетна от Неръждаема Стомана Креативна Стенни Четка За почистване на Домакински Принадлежности за Баня (цвят-Жълт)

WIONC Четка за Тоалетна от Неръждаема Стомана Креативна Стенни Четка За почистване на Домакински Принадлежности за Баня (цвят-Жълт)

BGN 23.70
Налично
Налично

Дизайн с отвори за закачане към стената, спестяване на мястоАвтоматично отваряне и затваряне, лесно за използване.Преграда натрупва отпадни води. почистете мръсотията в мъртвите ъгли на 360 градуса.Допринася за удобството на всекидневния живот.Това ще даде на кухнята приятна гледка.Дизайн с отвори за закачане към стената, спестяване на място.Автоматично отваряне и затваряне, лесно за използване.Преграда натрупва отпадни води. почистете мръсотията в мъртвите ъгли на 360 градуса.Допринася за удобството на всекидневния живот.Това ще даде на кухнята приятна гледка.Характеристика : Конструкция за окачване на стената с отвор, което спестява място.Автоматично отваряне и затваряне, лесно за използване.Преграда натрупва отпадни води. 360 градуса почиства от замърсявания, мъртви ъгли.Допринася за удобството на всекидневния живот.Това ще даде на кухнята приятна гледка.Размер на четките : 40,3x7,3 смЦвет : черен, желтыйМатериал : неръждаема стомана + пластикупаковка в комплекта : Четка за тоалетна * 1 забележки : Както всички знаем, от различни компютри показват различни цветове, цвят на действителното продукта може да се различават малко от изображението по-долу.Подвешивание и кацане с двойна употреба, не заема на земята. паста здрава, носеща способност на висока и може да се поставят по желание, не пада.

Подробности

Подобни продукти в категория