• Новинка
Отваряне на бутилката STOBOK Age Пластмасов Нож В стил Штапеля Скрит Офис Salix Ретро Реколта Отварачка за Откриване Акварел Училище Разрезатель Плик Практични Аксесоар?

Отваряне на бутилката STOBOK Age Пластмасов Нож В стил Штапеля Скрит Офис Salix Ретро Реколта Отварачка за Откриване Акварел Училище Разрезатель

BGN 4.46
Налично
Налично

Нож за отваряне на писма : ( : на Върха на плика малко заострен, можете лесно да вмъкнете го в плик и удобно отваряне, без да се уврежда писмоБръснач за отваряне на пликове : ( : Ако не сте доволни от покупката си, просто се свържете с нас през тази страница на вашата поръчка, ние обещаваме да ви оправя всичко!.Нож за хартия : предпазва ръката си от наранявания, лесно и удобно. нож за отваряне на хартия.Нож-плик : предпазва ръката си от наранявания, лесно и удобно.Отварачка за пликове : Изработена от пластмаса, към нея е лесно да се получи от ръжда и ерозия, която осигурява по-дълъг експлоатационен живот. отварачка за поща.Нож за отваряне на писма : ( : на Върха на плика малко заострен, можете лесно да вмъкнете го в плик и удобно отваряне, без да се уврежда писмо.Бръснач за отваряне на пликове : ( : Ако не сте доволни от покупката си, просто се свържете с нас през тази страница на вашата поръчка, ние обещаваме да ви оправя всичко!.Нож за хартия : предпазва ръката си от наранявания, лесно и удобно. нож за отваряне на хартия.Нож-плик : предпазва ръката си от наранявания, лесно и удобно.Отварачка за пликове : Изработена от пластмаса, към нея е лесно да се получи от ръжда и ерозия, която осигурява по-дълъг експлоатационен живот. отварачка за поща.Пратката включва 1 х отварачка за писма Характеристики -Размер : около 12x2,8x0,5 см -Подходящ за бързо и лесно аутопсия запечатани документи или плик, подходящи за много случаи, като дом, офис и така нататък, и може да служи като подарък за изпращане на вашите приятели. - Изработен от пластмаса, и на него не е лесно да се получи от ръжда и ерозия, която осигурява по-дълъг експлоатационен живот. - На върха на плика малко заострен, можете лесно да вмъкнете го в плик и удобно отваряне, без да се уврежда писмо. - Материал : Пластмаса. - Предпазва ръката си от наранявания, лесно и удобно. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.

Подробности

Подобни продукти в категория