• Новинка
beiyoule 26 бр. Ленти с букви от Азбуката, от Както доене, Железни Ивици с Бродерия букви, Ивици от Шенилна за Декорация, Ремонт на Шапки, Ризи, Дънкови Чанти, Цвят (Многоцв?

beiyoule 26 бр. Ленти с букви от Азбуката, от Както доене, Железни Ивици с Бродерия букви, Ивици от Шенилна за Декорация, Ремонт

BGN 3.33
Налично
Налично

【26 БУКВАЛЕН ПЕТНА】Ще получите 26 разноцветни ивици с английски букви, очарователен и модеренТе съставляват около 7,1 см / 2,8 инча и дължина 3-7,8 см / 3,07 инча ширина.Те са по-широки и може да се повтори. 【Здрав материал】 нашивка с буквите е изработена от материал от шенилна, бродерия на кърпи, с плюшено усещане, по-уникална и красива.Тези шенилна плътни и не се плъзгат с тел. 【Различни видове приложения】 Предпоставка включва 26 ивици с букви, можете да потупа една нашивку с буквите на дрехите си или чантата.Можете също така да ходят, чрез комбиниране на няколко писмо вложки, за да образуват значи думи. 【Път】 Нашивка термоизолация снабдена с обратна страна, ви просто се нуждае от желязо, за да се стопи стикер и я закачите на дрехите си.И си е здраво закрепена, и му е трудно отвалить. 【Ремонт И декорация】 Нашивка с букви широко се използва, можете да го използвате за ремонт на счупени дрехи или декорация на дрехи, дънки, шапки, чанти, пуловери, палта и така нататък, много практично.Технически спецификации : Цвят : Мультиматериал : Шенилна Размер на ленти с надпис : около 7,1x5,5 см/2,8x2,17 инча (Д x Ш) на Помещение включва : 26 бр. х нашивка с буквата Как се гали нашивку с букви : 1. Поставете нашивку с букви в мястото, където искате да сложите на първо място, залепете към дрехи с помощта на лепило-стопи страна (лепило да не се откъсне), загрейте ютията и проглаживайте нашивку с букви отпред в продължение на 10-20 секунди, тя да бъде определен.Можете също да заключите позицията на ивици с букви игла и конец пред глажкой, за да се избегне пристрастие. Обърнете фиксирана нашивку с букви, заедно с дрехи (или друг текстил) на обратната страна и проглаживайте от обратната страна в продължение на 30-60 секунди, за да се лепило расплавился и нашивка с букви здраво прикрепилась за дрехи (или друго текстилю). Най-накрая, проглаживайте от страна на лицето в продължение на 1-2 минути, основно проглаживая ръба на ивици с букви, за да сте сигурни, че повърхността му е равна и гладка, и тя идеално се съчетава с дрехите (или друг текстил).

Подробности

Подобни продукти в категория