• Новинка
Хайлайтер За грим, Polvo De Hadas, Магически Цветен Молив, Магически Рядко Хайлайтер Beauty Stick, Хайлайтер За Избелване на тялото, Пудровые руж за лице и тяло (пинк Фея)

Хайлайтер За грим, Polvo De Hadas, Магически Цветен Молив, Магически Рядко Хайлайтер Beauty Stick, Хайлайтер За Избелване на

BGN 0.33
Налично
Налично

? Осветите там, където искате : Нашата захар Polvo De Hadas за подсвечивания може да се използва за очи, устни, лице, тяло, коса и т, се Прилагат в различни части на вашето тяло, за да се придаде неповторим трептящи вид. ?Засилва триизмерността на : Нежна, копринена консистенция и лека компактна пудра създават прозрачни, естествено овлажняващ покритие, което ефективно подчертава триизмерността на контурите на лицето и му придава блясък. ☀☀ Нежна и копринена текстура, лека и пудровая, лесно се нанася, създава траен ефект ултра-трептящи грим.Хайлайтер за грим контролира съдържанието на мазнини, маски порите, запазва устойчивостта, изсветлява и придава на кожата сияние, подобно на слънцето, като създава бляскав и устойчив вид. ?Уникалната дюза за порести четката : Пръчка за хайлайтера е с дизайн на собствената си удължен накрайник за прах за лесно нанасяне.При първото използване на блясък polvo de hadas, моля, докоснете по него няколко пъти, докато прах не высыплется. ?Се предлага в 3 цвята, можете да изберете подходящия за вашия вкус, комбинират с различни переливающимися нотки, за да придадат ви красиво матово сияние.Пръчка за грим с хайлайтером.

Подробности

Подобни продукти в категория