• Новинка
Leyiyi 12x8ft Реколта Стая във Вътрешността на Фона на Европейската Рамка Модерен Дом Френски Замък Циментова Стена Ретро Стил Снимка Фон Каубой Детски Рожден Ден Студи?

Leyiyi 12x8ft Реколта Стая във Вътрешността на Фона на Европейската Рамка Модерен Дом Френски Замък Циментова Стена Ретро Стил Снимка

BGN 27.73
Налично
Налично

Този предмет с размер 12x8 фута, 350 см на ширина и 250 см на височинаМатериал - тънък винил, лек, така че е удобен за носене и е подходящ за всеки повод.На този фон за снимки също могат да се използват за всички видове дейности, като например годишнина, парти, бал, банкет, среща, детски душ, църковна игра, булчински душ, рожден ден, портрет, което показва, сватба, създаване на видео в You Tube, фотография клонки, студийная стрелба, по всяко време, когато ви трябва.Може да се използва във всеки случай, който желаете, например, за украса на интериора на апартаменти, къщи, например, лепене на тапети, пердета и т. Той ще ви бъде изпратен в сгънат вид (заради политиката на пощенски клон в отношение на размера на доставка), така че в него могат да се образуват бръчки, да ги напусне, вие можете да : a. Виси във внимателни място за няколко дни. Плътно да го цилиндрическим предмет. Да го участък и за кратко да поставя нещо тежко по ъглите. Прогладить с обратна страна, като гладят тънките дрехи.Всички стоки се изпращат директно от нашата компания винаги отнема 10-18 работни дни, за да пристигнат безплатна доставка.Всички фонове, за снимки могат да бъдат персонализирани, с различни размери, с добавяне на букви, моля, свържете се с мен преди да се плати.Прекарвайки една фотосесия, не забравяйте, че разни осветление ще доведе до различни резултати, така че един от добрите начини за подобряване на вашите снимки - да експериментирате с възможност за регулиране на осветление.Ние приветстваме вашите коментари, за да можем да продължат да отговарят на вашите нужди и да ви предложи най-високото ниво на обслужване на клиентите.Фонове Leyiyi за фотография Материал : Винил плат, материал от химическа тъкан Характеристики : Светопоглощающий, не отразява.Без джобове Тип : Компютърни печат за реализъм. За : с различни размери за сватба, възрастни, деца, празнични партита, лични фон за снимки и т., винил текстилен фон за снимки-това е нашата най-новият и най-добрата компютърна кърпа без бръчки, подобна на руно.Съдържание на пакета : 1x Винил плат за фотография (сгъваема) Забележки : 1.

Подробности

Подобни продукти в категория