• Новинка
FingerAngel 21 бр. Набор от пластини за пробиване на ноктите 16 бр. Смесени Дизайн, Штамповочная табела за нокти + 2 Стампера за нокти + 2 скрепер + 1 бр. Калъфче за нокти, Плоча ?

FingerAngel 21 бр. Набор от пластини за пробиване на ноктите 16 бр. Смесени Дизайн, Штамповочная табела за нокти + 2 Стампера за нокти

BGN 9.49
Налично
Налично

❤ На помещение включва : 16 бр табели за дизайн на ноктите, 2 печата, 2 скрепер, 1 чанта за съхранение.Поради различно качество на лака за нокти, някои лакове за нокти не са подходящи за релеф, моля, изберете най-подходящия лак за нокти.Моля, опитайте, ако не сте успели да прехвърлите дизайн на щамповане с първия път. ❤ Дизайн нокти с ръцете си : Нашите плоча за релеф нокти са изработени от висококачествена неръждаема стомана с достатъчна дебелина, за да се гарантира, че те не согнутся; всеки модел е покрит с прозрачен синьо фолио, което може да попречи на появата на драскотини и повреди.Той е идеален за начинаещи, така и професионални майстори за маникюр, за да създадете свой собствен стил. ❤ Различни графични мотиви : буквата, цветя, годината на реколтата, с цветя и така нататък от Finger Angel.Отличен печат за нокти-арт; лесно наслаждавайте се на нийл-артом сами в домашни условия.Това също така е един прекрасен подарък за Коледа. ❤ Лесна употреба : Нанесете боя за нокти в избрания от вас фигура; използвайте стъргалка, за да премахнете излишната боя.Натиснете печат към дизайна и създайте уникални и красиви стикери или етикети. ❤ Сладък съвет за употреба : Моля, махнете синьото защитно фолио преди да използвате, прехвърлете изображението с помощта на многократно прозрачно желе и нанесете печат върху плоча с помощта на печата.Номерът е в това, да направи ход на 45 градуса бързо, за да принтирате рисунка на чиния, с практиката ще можете добре да се преместите. ❤ На помещение включва : 16 бр. табели за дизайн на ноктите, 2 печата, 2 скрепер, 1 чанта за съхранение.Поради различно качество на лака за нокти, някои лакове за нокти не са подходящи за релеф, моля, изберете най-подходящия лак за нокти.Моля, опитайте, ако не сте успели да прехвърлите дизайн на щамповане с първия път. ❤ Дизайн нокти с ръцете си : Нашите плоча за релеф нокти са изработени от висококачествена неръждаема стомана с достатъчна дебелина, за да се гарантира, че те не согнутся; всеки модел е покрит с прозрачен синьо фолио, което може да попречи на появата на драскотини и повреди.Той е идеален за начинаещи, така и професионални майстори за маникюр, за да създадете свой собствен стил. ❤ Различни графични мотиви : буквата, цветя, годината на реколтата, с цветя и така нататък от Finger Angel.Отличен печат за нокти-арт; лесно наслаждавайте се на нийл-артом сами в домашни условия.Това също така е един прекрасен подарък за Коледа. ❤ Лесна употреба : Нанесете боя за нокти в избрания от вас фигура; използвайте стъргалка, за да премахнете излишната боя.

Подробности

Подобни продукти в категория