• Новинка
Hemoton Cheese Slicer Сырорезка 6 бр. Комплекти за торти, 9 инча (23 см), Сервиз за печене на Пица от Неръждаема Стомана Могат да се Мият в съдомиялна машина (Златист) Поставка За ?

Hemoton Cheese Slicer Сырорезка 6 бр. Комплекти за торти, 9 инча (23 см), Сервиз за печене на Пица от Неръждаема Стомана Могат

BGN 1.33
Налично
Налично

【Съдържанието на опаковката】 6 броя шпатула за сервиране на тортаДължина 9,1 (23 см). идеално място за подаване и вдигане на торти, пайове, пици, филе от риба, сладкиши, лазаня и много други. 【Материал премиум-клас】 Продуктът е произведен от хранително-вкусовата неръждаема стомана и може да се използва в съдомиялна машина в продължение на много години. 【Добре изпълнен】Класически декоративен модел придава елегантност на тази метална лопаточке за сервиране на торти.Огледална повърхност, подходящ размер, тегло и дебелина, позволяват удобно да я държа в ръце и да се използват. 【Злато】Цвят на този набор от голдън, който идеално се съчетава с вашата изискана посуда. 【Широкото използване на】 Набор от прибори за хранене за тортата не е чудесно допълнение към вашия столовым уреди, но също така е идеален за сватбени партита, пикници, банкети, коктейли, или всяко друго събитие.Описание - Цвят : Златист Материал : Неръждаема стомана.- Размер : 23,2 * 4,7* 1 виж 【Материал премиум-клас】 Продуктът е произведен от хранително-вкусовата неръждаема стомана и може да се използва в съдомиялна машина в продължение на много години. 【Добре изпълнен】Класически декоративен модел придава елегантност на тази метална лопаточке за сервиране на торти.Огледална повърхност, подходящ размер, тегло и дебелина, позволяват удобно да я държа в ръце и да се използват. 【Златен】Цвят на този набор за торти голдън, който идеално се съчетава с вашата изискана посуда. 【Широкото използване на】 Набор от прибори за хранене за тортата не е чудесно допълнение към вашия столовым уреди, но също така е идеален за сватбени партита, пикници, банкети, коктейли, или всяко друго събитие.Опаковката включва 6 * Лопатката за пица.

Подробности

Подобни продукти в категория