• Новинка
Клип за колан NZND с калъф-кобур за Google Pixel 3a (випуск 2019 г.) с предпазно фолио от закалено стъкло (пълно покритие), тежка рамка защитно противоударной стойка, разход на З?

Клип за колан NZND с калъф-кобур за Google Pixel 3a (випуск 2019 г.) с предпазно фолио от закалено стъкло (пълно покритие), тежка рамка

BGN 6.49
Налично
Налично

Специално проектиран за Google Pixel 3a (версия 2019 гМоля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите.Първо пишете ни, ако срещнете някакви проблеми. [Неща] Амортизирующий интериор от TPU + Сверхпрочная външният капак от поликарбонат. [Функция] Вградена поставка за удобно гледане на мултимедия + Скоба, за да завъртите на 360 градуса и клип за колан и да изпълнява функцията на поставка за гледане без ръце. [Защита] Амортизирующий сверхпрочный калъф, който предпазва от падане, и мека подплата Защитава екрана в кобура.Метална подсилена ключалка за затягане на колана и здрава повърхност осигуряват лесен достъп до дръжката.Специално проектиран за Google Pixel 3a (версия 2019 г.Моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите.Първо пишете ни, ако срещнете някакви проблеми. [Неща] Амортизирующий интериор от TPU + Сверхпрочная външният капак от поликарбонат. [Функция] Вградена поставка за удобно гледане на мултимедия + Скоба, за да завъртите на 360 градуса и клип за колан и да изпълнява функцията на поставка за гледане без ръце. [Защита] Амортизирующий сверхпрочный калъф, който предпазва от падане, и мека подплата Защитава екрана в кобура.Метална подсилена ключалка за затягане на колана и здрава повърхност осигуряват лесен достъп до дръжката.Специално проектиран за Google Pixel 3a (версия 2019 г.Моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите.Първо пишете ни, ако срещнете някакви проблеми.

Подробности

Подобни продукти в категория