• Новинка
Боксови Боксови Круши INNOLIFE с Въртящи Перекладиной за тренировки по ММА, Обзавеждане за Дома, Фитнес зала, светът бокс Круша с 2-Високоскоростен на Топката за Възрас?

Боксови Боксови Круши INNOLIFE с Въртящи Перекладиной за тренировки по ММА, Обзавеждане за Дома, Фитнес зала, светът бокс Круша с 2-Високоскоростен

BGN 138.66
Налично
Налично

? 【 МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН бокс】 Не травмирует кожата 2 меки полиуретанови булеварди на топката и един рефлексология блок на 360 °Използването му може да подобрите скоростта, отзивчивост и физическа координация. ? 【Свободно размещаемая конструкция на основание】 Автономна издънка може да бъде здраво закотвени на земята, подходящ за всяка гладка повърхност.Не се колебайте да го поставя на плочки, подови плочки, дървени дъски или бетонни подове. ?【Регулируема височина】 Влакчета регулируема височина около 66,9 - 82,6 инча /170-210 виж чудесно за повечето хора, като тийнейджъри и възрастни, професионални спортисти или любители на бокса. ?【НЯКОЛКО ТЕХНИКИ за ТРЕНИРОВКА】 Тренировка по бокс, тренировка удари, ритници, фитнес оформяне, тренировка на скоростта, тренировка реакция, подобряване на интелигентност и стреса. ? 【ЛЕСНА инсталация】 Инсталирайте продукта в съответствие с ръководството, инсталиране и поддържане могат да бъдат завършени за няколко минути.Попълнете основата на смес от пясък и вода, за да се подобри стабилността.Марка INNOLIFE се фокусира върху разработването на високо качествено оборудване за тренировки по бокс MMA, постоянно подобрение и иновации, в стремежа си да ви предоставят най-добри възможности за занимания с фитнес.

Подробности

Подобни продукти в категория