• Новинка
Фен Xuanwusm Flow, Копринени Бамбукови Вентилатора за Танца на Корема, Вентилатора За Танци, Фен-Воали, с Копринени Вентилатора за Танци 1 Двойка 180x90 см (Ляв + Десен) Профес?

Фен Xuanwusm Flow, Копринени Бамбукови Вентилатора за Танца на Корема, Вентилатора За Танци, Фен-Воали, с Копринени Вентилатора

BGN 14.99
Налично
Налично

Размер : Дължина ветрила-вуалей е 180 виж Материала : Фен flow са направени от 100% естествена коприна, кост фен Veils е изработена от полиран дебел бамбук добро качество с гъвкав ключа гъвкав фен лесно се сгъва и разгъва.Актуализация технология : с помощта на най-новата технология за термично рязане, изискана отстрочка никога не ще се вдигне тел, и това не се отразява на елегантен ефект.Идеален за танца на корема, китайски Янко, народно изкуство, съвременен танц, характерен танц, балет, групови изпълнения на джаз, латино танци-училищната танцова отбори, училищни събития, сватбени шоу, сцена, Хелоуин, състезания, снимки и подаръци за партита.Пратката включва : 1 чифт копринени море от фенове вуалей за денс (1 бр. на лявата ръка + 1 бр. на дясната ръка). Размер : Дължина на море от фенове ветрила е 180 виж Материала : Вентилатор на вентилатора са изработени от 100% естествена коприна, вентилатор воали, изработени от полиран дебел бамбук, с добро качество и гъвкав ключа. гъвкав фен лесно се сгъва и разгъва.Актуализация технология : с помощта на най-новата технология за термично рязане, изискана отстрочка никога не ще се вдигне тел, и това не се отразява на елегантен ефект.Идеален за танца на корема, китайски Янко, народно изкуство, съвременен танц, характерен танц, балет, групови изпълнения на джаз, латино танци-училищната танцова отбори, училищни събития, сватбени шоу, сцена, Хелоуин, състезания, снимки и подаръци за партита.Пратката включва : 1 чифт копринени ветрила за денс (1 бр. на лявата ръка + 1 бр. на дясната ръка). Нашите фенове Flow Красив външен вид, по-ярък цвят, приятни усещания, гъвкав фен лесно се разгъва и сгъва, за танца на корема или сценични представления, като инструмент за танци, комбинирана с всички дрехи почивка.Продукт : Материал : Фен-воал от 100% естествена коприна Размер : Дължина и ширина на ветрила за танци -180x90 см Стоки включва : вентилатор за танци от 2 теми Тегло : теглото на копринени ветрила е 200 грама Използва за : Подвижен воал, подходящи за танци, поклонение и т.

Подробности

Подобни продукти в категория